Drama u Ivanjici: Mladić (17) survao se niz liticu u gradskom parku

Sedamnaestogodišnji V. A. iz Ivanjice zadobio je teške telesne povrede pri padu niz liticu u gradskom parku. Naime, kako InfoLIGA saznaje, on je u nedelju, oko 01 čas, iz za sada nepoznatog razloga, survao se niz liticu dugu oko dvadesetak metara prema reci Moravici.

IL-Pao-niz-liticu-nesreca Drama u Ivanjici: Mladić (17) survao se niz liticu u gradskom parku

Hitna služba, policija i vatrogasci ubrzo su stigli ali kako je reč o veoma nepristupačnom terenu, povređenog mladića morali su da nose stotnjak metara uzvodno da bi mu ukazali pomoć. Nakon zbrinjavanja u ivanjičkoj zdravstvenoj ustanovi pod pratnjom lekara hitno je prevežen u čačansku bolnicu.

IL-Pao-niz-liticu-1 Drama u Ivanjici: Mladić (17) survao se niz liticu u gradskom parku

Kako nezvanično saznajemo sedamnaestogodišnji mladić  bio je u alkoholisanom stanju, zadobio je teške telesne povede glave, mnogobrojne posekotine po telu a daljom dijagnostikom biće utvrđen konačan stepen povreda.

IL-Pao-niz-liticu-vidikovac Drama u Ivanjici: Mladić (17) survao se niz liticu u gradskom parku

 

 

You may also like...

2 Responses

  1. IGI – Ivanjička Građanska Inicijativa kaže:

    Rale, nešto slično je davno pokušao prohibicijom Saljin ali rezultat je bio još gori nego pre zabrane.
    Posle te njegove naredbe je porastao broj samoubistava, ubistave, razorenih brakova, tako da ta akcija neće postići neki veliki efekat.
    Evo na primer kako su to kado nas rešili komunisti 1969 godine.
    Počela omladina, tih godina, da se okuplja oko starog bioskipa i kafe bara. To su bila jedina mesta pored Napera, gde su se mogli okupiti.Uveče u 8h u Kinu odgledamo bioskop pa kući. U kafe bar su ulazili oni stariji a učenici nisu smeli jer su durektori škola kroz sve razrede iščitali naredbu o zabrani ulaska đaka u kafe bar. Kazne su bili prilično rigoraozne. Učenik koji ulazi u kafe bar je gubio obraz čast i poštovanje. Te godine predsednik opštine Antonije Damnjanović donese uredbu da se sa ulice sva omladina skloni i da se zaposle, njih oko 15 – etak. Jer su dokoni i po gradu vataju zjale, pa je Antonije skontao da je bolje da rade. Imaju svoj dinar odu na more, lakše nađu svoju životnu saputnici i život ide svojim tokom. Tako da neke omladince zaposle u ŠPIK neke u TEPIHARU a neke u JAVOR i milina božija, Danas neki od njih mirno uživaju u penziji i gaje unučad. Antonije od uličara napravi sretne i radne ljude.
    A danas? NIšta – ni ljudi ni ideja ni onraza ni brakova ni budućnosti svi po kafićima bleje gledaju sport raspravljaju svetsku politiku, ogovaraju se međusobno i čekaju da im mama i tata zarade za džeparac ili pak da im nešto padne s neba.
    Mladi moraju da nađu sebi smisao u zdravom životu kako bi ga konstruktivno ispunili, radošću i nadom u smislenost postojanja.
    Sa mladima se malo radi i svi sanjaju leba bez motike. Mladi danas žive neki virtuelni život, koji mu nameću neodgovorni mediji i društvene mreže, sa malim izgledima da ostvare svoje nerealne snove, da će lova da kaplje skrova,
    Kad to shvate već bude kasno za trežnjene, potroši se život u ništa, pa sve te snove prekrije, ruzmarin pepeo i šaš.

  2. Rale kaže:

    Zatvorite kafane i kafice u 22h jednim zauvek. Deca vam postaju alkoholicari ne bi li par kafedzija profitiralo. Ne postoji grad u Srbiji koji ima vise kafana po metru kvadratnom od Ivanjice. Koliko dece treba da strada da bi neko poceo da radi svoj posao ?? Svi do 22 a prodavnicama i pumpama zabrana prodaje alkohola nakon 22 h .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *