Ivanjica: Pretovareni kamion ponovo na drumu. Ko ugrožava bezbednost građana? (VIDEO)

Iako je nemili događaj u glavnoj ivanjičkoj ulici potresao stanovnike ovog mesta, posebno one koji su bili prisutni  i gledali kako otkinuti kabl udara ženu i dete i kači prolaznike, pretovareni kamion nešto kasnije nastavio je nesmetano svoj put ka odredištu. Nismo uspeli da saznamo da li je reč baš o kamionu koji je otkinuo kabl i doveo u opasnost bezbednost ljudi u šetalačkoj zoni, ili moža nekom drugom, svakako na snimku se jasno vidi da je kamion u pretovaru pa je pitanje za nadlažne institucije ko kontroliše i dozvoljava  ovako nešto.

Na pitanje lokalnoj vlasti da li će preduzeti mere kako bi građani bez straha mogli da se kreću ovim gradom, dobili smo odgovor da će u najkraćem roku biti kupljena vaga za merenje dozvoljene težine građe na kamionima.

IL-kamion-pretovar- Ivanjica: Pretovareni kamion ponovo na drumu. Ko ugrožava bezbednost građana? (VIDEO)

To bi možda moglo da bude rešenje ukoliko i druge nadležne institucije savesno budu obavljale svoj posao i kontrolisale sprovođenje ovim mera, u protivnom ćemo imati ’’tempirane bombe’’ na putevima koje ugrožavaju bezbednost ljudi.

You may also like...

5 Responses

  1. Kiko kaže:

    Da li neko kontrolise SBB kako ppstavlja kablove?

  2. Misko kaže:

    Vlast treba da zaustavi bahacenje vlasnika strugara u svakom pogledu. Prvo svi vozaci ovakvih kamiona voze kao ludaci ne obracajuci paznju da li nekoga mogu da ubiju. Kamioni se pretovaraju da bi se ustedelo na prevozu a I da bi pojedinci u dogovoru sa nekima iz srbijasuma sto vise ukrali jer plate kubik a natovare dva…mnogi su pokupovali vise nekretnina zahvaljujuci tome…

  3. Niko ne zna ciji je kamion

    • Brankica kaže:

      Znaju sigurno, toliko kamera a kao se ne zna cinje kamion. Nije to trotinet da se ne sazna, nego nekom ne odgovara da se zna. U malom gradu sve se zna I sve se ne zna…kako kome odgovara…a za vlasnike strugara zakon ne vazi…

  4. S E LJ A K kaže:

    APRETOVARENI KAMIONI SA TRUPCIMA , SVAKODNEVNICA NA IVANJIČKIM PUTEVIMA !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *