Nastavljaju se radovi na izgradnji Sportskog centra u Ivanjici (VIDEO)

Opština Ivanjica raspisala je poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača radova za drugu fazu izgradnje sportskog centra.
Kako se navodi u dokumentaciji, rok za izvođenje radova je 40 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao, a na izvedene radove izvođač garantuje dve godine od primopredaje. Procenjena vrednost ove faze radova iznosi 15.102.165 RSD bez PDV-a.

Tenderom su obuhvaćeni pripremni radovi (geodetsko obeležavanje gradilišta, demontaža postojećih ograda, sečenje asfalta, skidanje ivičnjaka i dr.), zatim uređenje parkinga i trotoara, nabavka i ugradnja parkovskog mobilijara, a tu su i betonski i bravski radovi, kao i postavljanje temelja, armature i drugo.

Po rečima predsednika opštine Ivanjica, Momčila Mitrovića, sledeće godine planirano je da se ubrzano pristupi izgradnji bazena i kompletiranju ovog sportskog kompleksa na Jelića polju.

IL-II-faza-sprotsko-rekreativni-centar- Nastavljaju se radovi na izgradnji Sportskog centra u Ivanjici (VIDEO)

Za sada je na Jelića polju izgrađen pomoćni sportski teren sa veštačkom travom za koji je prema ugovoru lokalna samouprava unela pravo svojine katastarske parcele, dok je FK ’’Javor’’ u potpunosti finansirao izgradnju.

IL-parking- Nastavljaju se radovi na izgradnji Sportskog centra u Ivanjici (VIDEO)

Novoizgrađeni objekat, prema saglasnosti obe ugovorene strane, biće upisan u katastar kao javna svojina opštine Ivanjica.

IL-Sportsko-rekreativni-centar-Ivanjica-1 Nastavljaju se radovi na izgradnji Sportskog centra u Ivanjici (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *