Klubovi ekstremnih sportova iz Ivanjice u nedelju organizuju veliki humanitarni skup

Klubovi ekstremnih sportova “Gorštak”, AMK “Kurjak”, MK “Točak”, “ARMIC Car Tuning”, “BMW Obsessed Garage” i “Subaru Klub Srbija” pozivaju vas da se priključite humanitarnom auto-moto skupu za pomoć porodicama Nikolić i Đurašević. Skup će se održati u nedelju 08.05.2022. godine, od 10 do 17 časova na Sovićevom stovarištu pored Dis-a.

Porodica Nikolić je zbog požara za jedno veče ostala bez decenijama stvarane firme “Eurometal”, nama poznatiji kao “Ramo”. Sve što su stekli, bio je plod poštenog rada nekoliko generacija ove porodice. Pomagali su svima kojima je pomoć bila potrebna i tako stekli ugled i poštovanje kako svojih sugrađana, tako i ljudi iz čitave države i regiona. Sada je njima potrebna naša pomoć kako bi obnovili firmu od koje zavisi i njihova, i porodice njihovih zaposlenih.

IL-Milan-Rabren-akcija-naslovna Klubovi ekstremnih sportova iz Ivanjice u nedelju organizuju veliki humanitarni skup

Pored kutije za pomoć porodici Nikolić biće postavljena kutija za pomoć porodici Đurašević. Da podsetimo, Ivana Đurašević bila je mlada, vredna, dobra i poštena žena.  Prerano nas je napustila 1. maja ove godine i za sobom ostavila neizbrisiv trag u srcima svih koji su je poznavali. Najbolnije je to što je za sobom ostavila i dva deteta koja će odrastati bez majke. Njen suprug Mlađo je običan građanin ove varoši koji časno nosi uniformu policajca. Cenjen je i poštovan kako od strane svojih kolega, tako i od strane svojih sugrađana.  Sada od jedne plate sam hrani decu i otplaćuje rate kredita. Ovaj ponosni čovek teška srca pristao je na našu pomoć kako bi olakšao život svojoj deci, svestan da im majku niko ne može vratiti. Pomozimo im da u ovom bolnom periodu bar ne misle na nedostatak novca.

Organizatori pozivaju  sve dobre ljude koji su u mogućnosti da se pridruže, doniraju u skladu sa svojim mogućnostima i tako daju doprinos ovoj humanitarnoj akciji.

Sav novac od prodaje pića takođe će biti doniran porodicama Nikolić i Đurašević. Hrana će biti besplatna, a Milijan Grujičić pobrinuće se za dobru atmosferu.  ČEKAMO VAS!

You may also like...

1 Response

  1. Ja kaže:

    U Ivanjici ima mnogo porodica koje nemaju ni krov nad glavom, ni deci da daju da jedu, a za njih se ne skuplja pomoć.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *