Protivgradni strelci u Ivanjici dobili opremu i traženo povećanje zarade (VIDEO)

Preko 40 protivgradnih strelaca sa područja ivanjičke opštine  danas je dobilo donaciju u vidu čizama od  osiguravajuće kuće Wiener Stadtische. U narednim danima na njihovu adresu stići će kabanice i namenske lampe koje će im olakšati rad. Takođe, nakon nedavnog sastanka u Ministarstvu poljoprivrede odlučeno je da se poveća nadoknada za njihov rad pa će sada od republike primati 12 000 dinara koliko im na mesečnom nivou isplaćuje i opština Ivanjica.

Posredstvom lokalne samouprave protivgradni strelci uspeli su na sastanku sa resornim ministarstvom da izdejstvuju traženu nadoknadu za rad koja će sveukupno iznositi 24 000 dinara po čoveku na mesečnom nivou.

IL-protivgradni-strelci2-1 Protivgradni strelci u Ivanjici dobili opremu i traženo povećanje zarade (VIDEO)

Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, kaže da je značaj protivgradnih strelaca za Ivanjicu ogroman jer oni osim malinogorja i ostalih useva brane i fizičku imovinu svakog pojedinca u ovoj opštini.

Lokalna samouprava će u narednim danima nabaviti protivgradne rakete kojima će biti snabdevene 22 stanice na području ivanjičke opštine.

IL-protivgradni-strelci-1 Protivgradni strelci u Ivanjici dobili opremu i traženo povećanje zarade (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *