“POKS je u koaliciji sa Dverima – koalicija NADA zloupotrebljava ime POKS-a“

Juče su predstavnici liste ‘’Boško Obradović Srpski pokret Dveri-POKS-Miloš Parandilović-Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije, koja će na predstojećim izborima nastupati pod rednim brojem 11, u centru Ivanjice promovisali svoj program. Oni su građanima delili flajere kako bi se budući glasači konkretnije obavestili o program koji ova koalicija želi da sprovede ukoliko dobije poverenje građana.

IL-Dveri-1 ''POKS je u koaliciji sa Dverima - koalicija NADA zloupotrebljava ime POKS-a''
Ovu priliku iskoristili su i da obaveste javnost kako Srpska koalicija NADA zloupotrebljava ime POKS-a koji niti je, niti će biti sa njima na listi.
-Ovim putem obaveštavamo javnost, članstvo i simpatizere da Srpska koalicija NADA po ko zna koji put laže i obmanjuje narod i medije zloupotrebljavajući ime POKS-a. Na njihovj izbornoj listi nas nema i neće nas biti, jer smo raskinuli koalicioni sporazum i na izbore izlazimo u koaliciji sa Srpkim pokretom Dveri u okviru Patriotskog bloka.
Stranke koje čine NADU su: Demokratska stranka Srbije (DSS) čiji je zastupnik dr Miloš Jovanović, Za Kraljevinu Srbiju (Monarhisti) čiji je zastupnik Andrija Dinić i Stranka „Bunjevci građani Srbije“ čiji je zastupnik Bojana Jelić.

IL-Dveri-2- ''POKS je u koaliciji sa Dverima - koalicija NADA zloupotrebljava ime POKS-a''
Nas tu nema i neće nas ni biti, jer smo mi Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) čiji je zastupnik Žika Gojković.
Apelujemo na državne organe da zaštite naše članove od stalnog uznemiravanja putem telefonskih poziva i SMS poruka koje im neprestano stižu od strane Srpske koalicije NADA i u kojima im se lažno predočava da je POKS deo NADE.
Molimo medije u Srbiji, da već jednom prihvate činjenicu da POKS nije deo NADE i da počnu objektivno i realno da izveštavaju bez našeg imena prilikom pominjanja njihove koalicije.
Nismo želeli, ali smo prinuđeni da reagujemo i pravnim putem. Da bismo zaštitili naše ljude, naše ime, naš logo, naše ideje i naš politički program prinuđeni smo da uložimo krivične prijave protiv uzurpatora koji se lažno predstavljaju i njihovih partnera koji im u tome daju podršku.
U prilogu je koalicioni sporazum Srpske koalicije NADA kao dokaz da govorimo istinu.

Predsedništvo Pokreta obnove Kraljevine Srbije.

274368050_126082066621222_1307525319681797064_n ''POKS je u koaliciji sa Dverima - koalicija NADA zloupotrebljava ime POKS-a''

You may also like...

2 Responses

  1. Darko kaže:

    Pravi monarhisti su uz Voju i NADU. Vi ste režimski plaćenici

  2. Goran kaže:

    Zika Gojkovic gde god je bio, sve je rastureno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *