GG “Jedan tim” izlaze na lokalne izbore u Lučanima

Grupa građana “Jedan tim” iz Guče obaveštava građane da će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima, zakazanim za 3. april.

“Od svog osnivanja se borimo protiv nakardne vlasti u našoj opštini, tako da ni pre, a ni posle ovih izbora ne nameravamo da menjamo pravac svog delovanja. Smatramo da sve veći broj građana uviđa posledice koje za sobom ostavlja vlast u našoj opštini. Dovoljno je prošetati varošicom, u kojoj je i administrativno sedište opštine, koja po svim ekonomskim pokazateljima predstavlja ozbiljan privredni centar, a izgledom podseća na gradić u kojem su upravo završena ratna razaranja, i uveriti se u pogubno delovanje stranaka koje već čitavu deceniju upravljaju našom opštinom.

Podsećamo javnost i na dešavanja i atmosferu u kojoj su održani „izbori“ pre 3 godine. Lokalni funkcioneri su se sakrili iza aktivista koju su dovođeni iz raznih krajeva Srbije i dopustili im pravi teror nad lokalnim stanovništvom. Na ovaj način su našu opštinu učinili poznatom, u negativnom smislu, kao mesto u kojem su održani najneregularniji izbori u istoriji višestranačja u Srbiji.”

Grupa građana “Jedan tim” iz Guče poziva svoje sugrađane koji su opoziciono orjentisani da svojim potpisima podrže njihovu listu.

Jedan-tim-863x1024 GG "Jedan tim" izlaze na lokalne izbore u Lučanima

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *