U Ivanjici zasedalo Opštinsko veće (VIDEO)

U Ivanjici je danas zasedalo Opštinsko veće  na kome je razmatran predlog rešenja o finansiranju programa sportskih organizacija na teritoriji opštine Ivanjica, kao i o predlog utvrđivanja maksimalnog iznosa budžetskih sredstava za ove namene.

Većnici su podržali i Nacrt programa održavanja javnih i nekategorisanih puteva za 2022. godinu na teritoriji opštine Ivanjica.  Ovim programom jasno je definisano za svaku Mesnu zajednicu koliko sredstava se odvaja kada je reč o  nasipanju, održavanju makadamskih, nekategorisanih puteva, urgentnom održavanju gradskih saobraćajnica i ulaganju u unapređenje ruralne javne infrastrukture.

IL-Opstinsko-vece-svi- U Ivanjici zasedalo Opštinsko veće (VIDEO)

Izglasan je i predlog o izmeni rešenja o dodeli bespovratnih sredstava krajnjim korisnicima za sprovođenje mera energetske sanacije.

[embeddoc url=”https://infoliga.rs/wp-content/uploads/2021/12/Програм-одржавања-јавних-и-некатегорисаних-путева-2022-Мишко-1.docx” download=”all” viewer=”microsoft”]

[embeddoc url=”https://infoliga.rs/wp-content/uploads/2021/12/Resenje-konacno-za-2022-sa-pozicijiom-za-placanje-1-1.doc” download=”all” viewer=”microsoft”]

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *