Meštani Smiljevca ogorčeni: Zovemo dežurne u EPS-u danima, ovo je neizdrživo

Meštani podjavorskih sela još uvek muče muku sa strujom. U najboljem slučaju imaju jednu, kako kažu, lažnu fazu ali i bez nje ostanu čim dune jači vetar.

Goran Maksimović iz Smiljevca je ogorčen jer su bez faze ostali sedam dana pre snega i još uvek niko nije otklonio kvar.

-Zovem dežurne u distribuciji, tri do četiri puta telefon zvoni do kraja pa se onda možda neko javi. Kažu ne mogu da rade dok im opština ne pročisti put, a nisu došli ni kada im je put bio čist, bez snega. Žice se otegle do zemlje, pokidane, niko ne radi prokres. Ovo je neizdrživo, stvaro katastrofa. Ja mislim da ovog javašluka nema nigde, samo da dođe neka inspekcija i proveri da li je rađen prokres i kako je rađen, inače rešenja drugog nema. –kaže Maksimović.

IL-Sneg-dva Meštani Smiljevca ogorčeni: Zovemo dežurne u EPS-u danima, ovo je neizdrživo

Lokalna samouprava je ustupila sve raspoložive mašine i ljudstvo na ispomoć Elektrodistribuciji pa svaki vid ’’prebacivanja odgovornosti’’ oštro osuđuju.

Činjenica je da pojedina domaćinstva u najudaljenijim delovima ivanjičke opštine još uvek nemaju struju što im onemogućava normalan život a šteta koja je nastala na kućnim aparatima je ogromna.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *