Oglasio se član Glavnog odbora DS-a

Tvit-Milivojevic-300x142 Oglasio se član Glavnog odbora DS-a

Na ovaj tvit člana Glavnog odbor DS-a, Srđana Milivojevića, juče je reagovala većina odbora SNS-a u Srbiji, osuđujući napad na porodicu predsednika Aleksandra Vučića.

Danas se tim povodom oglasio i Srđan Milivojević:

Ja veoma retko komentarišem izjave članova mafijaskoh organizacija ali vidim da su partijski drugovi Veljka Belivuka  skloni svakakvim manipulacijama, .Ne znam zašto portparoli mafije u svakom kriminalcu koji će po padu ovog mafijaškog režima morati da se krije po jazbinama, šahtovima i zemunicama, pre nego što završi u Padinskoj Skeli, a imovina stečena kriminalom i korupcijom mu bude oduzeta, prepoznaju Andreja i Danila Vučića, jer ja ni jednog od ove dvojice nisam pomenuo. Za svaku osudu je to što gradski odbor Srpske napredne stranke iz  Lučana prizivaju egzekuciju Danila i Andreja Vučića. Skandalozno je da se pripadnici napredne mafijaške organizacije ovako obracunavaju sa porodicom predsednika Srpske napredne stranke. Kao što se vidi u mom tvitu ja nisam pomenuo ni Danila Vučića ni Andreja Vučića, ali je indikativno da ih neko u Ivanjici i Lučanima prepoznaje kao kriminalce. Svima je poznato da se Gadafi nije krio u šahtu kao Sadam Husein, već je  bežao u konvoju oklopnih transportera. Ako predstavnici opštinskih odbora Srpske napredne stranke misle da Danilo Vučić i Andrej Vučić zbog nečega treba da se kriju ili beze, neka o tome izveste tužilaštvo za organizovani kriminala a ne tabloide.

IL-Milivojevic-300x142 Oglasio se član Glavnog odbora DS-a

Na posletku, u mom tvitu jasno piše da će svi koji se budu krili od zakona po padu ovog mafijaškog i izdajničkog režima.završiti živi i zdravi u Padinskoj skeli ma koliko bio dubok ponor u koji su gurnuli Srbiju i ma kako veliki pacovski kanali u kojima planiraju da se kriju. Još jednom osuđujem ovakav komentar čelnika napredne mafijaške organizacije koji poziva na ubistvo članova porodice onoga kome su do juče aplaudirali i pozivam ih da se u unutarstranackoj borbi odreknu čekića i maljeva iz Šapca, duge devetke iz Kosovske Mitrovice, heklera iz Svetogorske, i laži kojima pokušavaju da prikriju erupciju narodnog nezdaovoljstva i da potraže status zaštičenih svedoka dok jos nije velika gužva pred Specijalnim sudom u Ustaničkoj ulici.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *