SNS Ivanjica i Lučani osudili napad na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Povereništvo SNS u Ivanjici oštro je osudio pretnje upućene porodici predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, koje je na svom Tviter nalogu objavio Srđan Milivojević, član Glavnog odbora Demokratske stranke.

Milivojević je monstruoznim pozivom na linč sina i brata predsednika Srbije pokazao da se politika opozicije zasniva na mržnji i krvoproliću te da je nasilje jedini put kojim umeju i žele da dođu do vlasti.

‘’Nedopustivo je da se na ovako sraman i brutalan način ugrožava bezbednost članova porodice predsednika Aleksandra Vučića i  najgorim govorom mržnje pokušava diskreditovati politika koju predsednik vodi. Pozivamo nadležne institucije da se pozabave ovim ozbiljnim i otvorenim pretnjama takozvanog ‘’demokrate’’ Milivojevića koje ugrožavaju bezbednost porodice Vučić a sutra će i građana Srbije. Ovakvi napadi, pretnje i laži koje predstavnici opozicije iznose samo su pokazatelj njihove nemoći i dokaz da ne prezaju ni od čega kako bi se dočepali vlasti.’’

Povereništvo SNS  Ivanjica pruža bezuslovnu podršku politici napretka i razvoja Srbije koju predvodi predsednik, Aleksandar Vučić. Građani Srbije dobro znaju ko se bori za normalan život i bolju budućnost naše dece, a to je Srpska napredna stranka, na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

                                                                                                                           Povereništvo SNS Ivanjica

IL-sns-srpska-napredna-stranka SNS Ivanjica i Lučani osudili napad na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Danas su opet udarili gde se ne udara. U svetinju, u porodicu! Danas su pokazali, po ko zna koji put, svoju nemoć i mržnju izazvanu upravo zbog te nemoći i nesposobnosti. Udarili su na porodicu predsednika Aleksandra Vučića.
U vreme kada se u našoj zemlji demokratija izgovara sa velikim D, u vreme kada imate pravo da sopstveni stav iznosite bilo gde i bilo kada, u vreme kada je Srbija slobodnija, razvijena kao nikada, u vreme kada možete šetati ulicama, protestvovati, blokirati saobraćaj, pozivajući se na tu istu demokratiju, nađe se grupica, pojedinac koji pokaže kako to izgleda kada se ta ista demokratija zloupotrebi, pozivajući se na slobodu govora, pisanja… Pa šta ako je u pitanju najjača figura i stub Srbije, predsednik Aleksandar Vučić, njegov brat Andrej i sin prvenac Danilo?! To je demokratsko pravo svakog građanina?! Ne, to je licemerje, kukavičluk i ogavnost. Svako bi danas morao snositi posledica za izgovorene reči.
Pitamo se da li Srđan Milivojević, „ljudska gromada“, ima porodicu, zna li šta su to porodične vrednosti? Ili svako ima pravo na zaštitu porodice osim Aleksandra Vučića.
Taj isti ološ i propalitet Milivojević, na Tviteru je napisao: ”Andrej i Danilo pronađeni u šahtu ko Gadafi..”
Jasno je da Milivojević otvoreno preti ubistvom članova porodice predsednika Aleksandra Vučića. Jasno je i da je ovo samo još jedan od pokušaja Đilasovih poltrončića i plaćenika da šire mržnju ne bi li se dočepali vlasti. Te iste vlasti koja im je tako daleka, jer su odavno izgubili poverenje građana Srbije i sposobnost da na legitiman način dođu na vlast.
Opštinski odbor SNS Lučani najoštrije osuđuje izjavu član Glavnog odbora Demokratske stranke Srđan Milivojević, i pozivamo čitavu javnost da glasno osudi ovakve i slične objave i izjave pune mržnje, ozlojeđenosti, izjave koje pozivaju na krvoproliće. Takođe, pozivamo i nadležne službe da se malo ozbiljnije pozabave ovim otvorenim pretnjama, i da reaguju kako bi zaštitili i zagarantovali osnovna ljudska prava predsedniku Aleksandru Vučiću, pre svega kao građaninu ove zemlje i njegovoj porodici.

                                                                                                                                                                                OO SNS Lučani

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *