InfoLiga: Naš mali jubilej i velika pobeda uzajamnog poverenja

Pre pet godina na današnji dan, skromno ali sa puno entuzijazma, pokrenuli smo portal www.infoliga.rs i  video produkciju na YouTube knalu ‘’Info Liga’’. Zahvaljujući predanom, profesionalnom radu, preciznošću i tačnošću prenetih informacija, uspeli smo da zauzmemo značajno mesto na medijskoj mapi Srbije.

Naše priloge u kontinuitetu prenosi jedan od najčitanijih portala www.naslovi.net   kao i mnogobrojni nacionalni i mediji u regionu.

Vesti portala „Info LIGA“dostupne su širokom čitalačkom auditorijumu.

IL-YouTube-infoliga- InfoLiga: Naš mali jubilej i velika pobeda uzajamnog poverenja

Poverenje čitalaca obavezuje nas na objektivnost i profesionalizam što je osnovni moto našeg rada, ali i temelj daljeg razvoja i usavršavanja.  Posebno smo ponosni na činjenicu da smo neposrednim učešćem u mnogim humanitarnim akcijama pomogli na desetine porodica lošijeg materijalnog statusa.

YouTube kanal portala „Info LIGA“ ima preko 10 000 pratilaca i blizu deset miliona pregleda. „Info LIGA“ na drušvenim mrežama facebook i instagram takođe beleži milionske preglede i broji preko 20 000 redovnih pratilaca.

IL-poseta-sajta-u-jednom-danu-infoliga.rs_ InfoLiga: Naš mali jubilej i velika pobeda uzajamnog poverenja

Pored svoje osnovne uloge informisanja, portal „Info LIGA“ omogućuje građanima da se uključe u diskusije, ukažu na značaj određenih tema i samim tim doprinesu unapređenju života u lokalnim zajednicama.

-Hvala na poverenju koje nam ukazujete, to nas obavezuje da u narednim godinama budemo još bolji.”– redakcija portala „Info LIGA”.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *