Dogradnja novih prostorija u PU ”Naša radost” u Lučanima

U Predškolskoj ustanovi  ’’Naša radost’’ u Lučanima intezivno se radi na dogradnji dve prostorije kako bi se povećali kapaciteti za prijem mališana. Nakon njihove izgradnje koja je, shodno vremenskim prilikama, planirana za polovinu januara naredne godine,  lista dece koja čekaju na prijem smanjiće se sa trenutnih 114 na 34 mališana.

IL-Nasa-radost-Lucani-dogradnja Dogradnja novih prostorija u PU ''Naša radost'' u Lučanima

Projekat za dogradnju prostorija uradila je lokalna samouprava a finansira se zahvaljujući donaciji  fabrike MB’’Namenska’’ iz Lučana.

-Ovim putem želim da se zahvalim u ime dece, kolektiva, lokalne samouprave i lično, najvećem preuzeću u Lučanima, MB ’’Namenskj’’ i direktoru Radošu Milovanoviću koji je uvek raspoložen da pomogne i učestvuje u svim projektima vezanim za napredak i dobrobit dece. I ovaj projekat gospodin Milovanović je nazvao ’’Deci na dar’’. Neizmerno sam srećna što će deca konačno ući u nove i kvalitetno opremljene prostorije. Ovo je ogroman pomak u napredovanju, a biće ih još. – rekla je Gordana Miličević, direktorka PU ’’Naša radost’’ u Lučanima.

IL-Nasa-radost-Lucani-3-dogradnja Dogradnja novih prostorija u PU ''Naša radost'' u Lučanima

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *