Borivoje se hrabro borio za svoju zemlju a sada ostao bez doma – Radovanovićima potrebna pomoć (VIDEO)

Lučani – Kuća četvročlane porodice Radovanović iz MZ Lukovići kod Kotraže, koju su mukotrnim radom gradili čitavog radnog veka, nestala je u plamenu za nekoliko sati.

Zahvaljujući prisebnosti najmlađeg člana, sina Milana, od vatre su spaseni otac Borivoje, deda Miljko i baka Vidosava koju je na rukama nosio dok se plamen dizao a izgorele grede rušile i padale na njega.

Radovanovići su ostali na ledini. Sve što su imali progutao je požar. Bolesni i slabo pokretni baba i deda žive od socijalne pomoći. Otac Borivoje hrabro se borio za svoju zemlju a sada prima penziju oko 11 000 dinara. Oni nisu sposobni da sagrade novi dom.

Predsednik opštine Lučani, Milivoje Dolović, posetio je danas porodicu Radovanović i isporučio prvi kontigent pomoći za izgradnju kuće.

IL-izgorela-kuca-Kotraza- Borivoje se hrabro borio za svoju zemlju a sada ostao bez doma - Radovanovićima potrebna pomoć (VIDEO)

foto Borivoje se hrabro borio za svoju zemlju a sada ostao bez doma - Radovanovićima potrebna pomoć (VIDEO)

Dragana Janković, Borivojeva ćerka, kaže da je zahvalna svima koji su do sada pomogli, ali je pozvala i druge ljude dobrog srca da se priključe akciji i doniraju u skladu sa mogućnostima da bi otac, baba, deda i brat, pre zime dobili dom.

IL-kuca-pozar-kotraza- Borivoje se hrabro borio za svoju zemlju a sada ostao bez doma - Radovanovićima potrebna pomoć (VIDEO)

Broj žiro račun je 205900102076811704  – Jankovic Dragana (Komercijalna banka). Kontakt za informacije je 061 241 7138.

You may also like...

2 Responses

  1. vuk kaže:

    Dok se Borivoje hrabro boro za svoju zemlju dotle su u pozadini radili tj krali ratni profiteri .Zna se dobro ko su oni,i vlast trba da im naredi da se coveku koliko toliko oduze i da mu sagrade novu kucu u roku od 30 dana.

  2. Nevena kaže:

    Hajde sad dobri ljudi,dobre volje i velikog srca,da pomognemo,ovoj poštenoj porodici…kao i velike i male firme da izađu u susret sa donacijama,jer ovi ljudi zaslužuju da dobiju svoj novi dom pre zime…otac je pošteno radio za svoje,i ostao na svojoj zemlji,sin nastavio sa teškim radom u šumi,a sve što su stekli progutao je plamen vatre….Vaše MALO njima ZNAČI PUNO! ?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *