Ivanjica: Do kraja dana biće normalizovano snabdevanje vodom (VIDEO)

Do kraja dana očekuje se da problem na magistralnom cevovodu u Međurečju bude rešen. Trenutno se vrši zamena cevi koja je juče tokom vremenskih nepogoda, pukla. Ivanjičani će, ukoliko ne bude novih, nepredviđenih situacija, normalno snabdevanje vodom imati već tokom sutrašnjeg dana.

Najkritičnije je u višim zonama gde nema vode pa su obezbedjene mobilne cisterne. Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, kaže da je zadovoljan brzom reakcijom JKP ’’Ivanjica’’ medjutim, kako navodi, magistralni cevovod je pretrpeo ogromna oštećennja tokom prošlogodišnjih poplava pa je jedino rešenje novi.

IL-pukla-cev1 Ivanjica: Do kraja dana biće normalizovano snabdevanje vodom (VIDEO)

Do otklanjanja kvara  napajanje Ivanjice vodom je pedeset odsto u odnosu na pun kapacitet pa se građani mole da racionalno troše vodu.

You may also like...

1 Response

 1. Problemi sa vodom i pucanjem cevi ?
  – Stvarno ne razumeme logiku onih koji su zaposleni u Vodovodu u Ivanjici? Cevi koje im mao malo pa pucaju i stvaraju probleme, a polozene su u korito reke, su od metala, gvozdja? Da li je u pitanju liveno gvozdje ne mogu videti na slici?
  Zar je problem zameneti, tih 50 m ili vec koliko za 315mm PEM cev ili vec koliku velicinu? Cev koja ce resiti sve probleme uimesto sto stalno raskopavaju, popravljaju, menjaju?
  Valjda neko ume da sabere 2+2 i da izracuna na duze staze ekonomicnost i opravdanost ove moje kritike.
  Nadam se da ce shvatiti kao konstruktivnu kritiku…?!!
  Pozdravlja
  Andrija V. Mirkovic
  Kraljevina DK

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *