Guča u “novom ruhu” dočekuje Sabor trubača (VIDEO)

Iako se još uvek ne zna da li će zbog korone biti održane najveće muzičke manifestacije u zemlji i svetu, u varošici  trube spremaju se punom parom za predstojeći Sabor. Guča željno isčekuje svoje saboraše, kaže direktor Turističke organizacije ’’Dragačevo’’, Bili Vulović, ali je takođe spremna da najveću trubačku feštu na Balkanu održi i online, ukoliko to bude zahtevala epidemiološka situacija.

Akcenat će ove godine biti stavljen na tradicionalne kulturne vrednosti Sabora trubača koje su u poslednje vreme , usled praćenja trendova, ostale u zapećku. Ideja turističkih poslenika ove varoši je da Sabor vrate izvornim korenima ali i da na jedan odmeren način priušte dobru zabavu gostima, kroz kvalitetnu koncertnu ponudu muzičkih zvezda.

IL-Bili-Vulovic-TO-Dragacevo- Guča u "novom ruhu" dočekuje Sabor trubača (VIDEO)

Sabor trubača u Guči poznat je širom sveta pa su smeštajni kapaciteti ove varoši postali tesni za hiljade posetilaca. Od ove godine vrata zainteresovanim turistima otvoriće renovirani hotel ’’Nordic’’ koji se može pohvaliti najvišim standardima usluge.

Uz čarobne zvuke trube Guča uporedo neguje i ostale tradicionalne vrednosti ovog kraja medju kojima je i nacionalna kuhinja sa srpskim specijalitetima. U hotelu ’’Nordic’’ posebno su se potrudili oko menija koji će se kvalitetom i ponudom razlikovati od mnogih ugostiteljskih objekata u okruženju.

IL-hotel-Nordic- Guča u "novom ruhu" dočekuje Sabor trubača (VIDEO)

Turistička ponuda Guče ne završava se Saborom trubača, naprotiv, u planu je da ova varošica postane ozbiljna destinacija za pripremu sportskih ekipa pa je u tom smeru napravljen zatvoren bazen u okviru hotela ’’Nordic’’,  planira se i sportska hala a uz već postojeću ponudu otvorenih terena, obeleženih staza i drugih pogodnosti, Guča pretenduje da zauzme visoko mesto na mapi zanimljivih turističkih mesta u Srbiji.

You may also like...

1 Response

  1. Lazar kaže:

    How yes NO

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *