Kako će izgledati Sportsko rekreativni centar Ivanjica (VIDEO)

Od ponedeljka na javnom uvidu u zgradi opštine Ivanjica biće predlog projekta Sportsko rekreativnog centra Ivanjica. Građani će moći da daju predloge i primedbe nakon čega će biti usvojen plan izgradnje ovog sportskog kompleksa.

Sportsko rekreativni centar nalaziće se na Jelića polju i obuhvataće površinu 42 060 metara kvadratnih a za izgradnju fudbalskih terena, bazena, tartan staza, teniskih terena i višenamenskih terena predviđeno je 25 878 metara kvadratnih. Parking prostor biće smešten u 587 metara kvadratnih ostalo je predviđeno za objekat AK ’’Javor’’, tribine, objekat na bazenu, zelene površine i staze.IL-Sportsko-rekreativni-centar-Ivanjica-naslovna- Kako će izgledati Sportsko rekreativni centar Ivanjica (VIDEO)

Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, rekao je da će Sportsko rekreativni centar početi da se gradi ove godine.IL-Sportsko-rekreativni-centar-Ivanjica-1 Kako će izgledati Sportsko rekreativni centar Ivanjica (VIDEO)

Ivanjica će po prvi put dobiti ozbiljan sportsko rekreativni kompleks koji će biti od velikog značaja za građane ove varoši a ujedno će pospešiti razvoj sportskog i turizma uopšte.IL-Sportsko-rekreativni-centar-Ivanjica-2 Kako će izgledati Sportsko rekreativni centar Ivanjica (VIDEO)

You may also like...

10 Responses

  1. Naslednici kaže:

    A restitucija, zemljaci?

  2. Dragan kaže:

    Ma bravo Momčilo. Samo radi. Psi su tu da laju, a karavani da prolaze. Samo hrabro napred i sledeći korak neka vam bude glavna ulica. Potpuna podrška dečko.

  3. Realno kaže:

    Dokonima nista ne valja. Mali vam bazen, a trcite svakog leta u Gucu da se kupate i pljujete sto Ivanjica nema bazen. Sada dobijete veći u Ivanjici, ali ne valja. Fudbalski tereni ce dovesti na desetine ekipa na pripreme, ali ni to vam ne valja. Ivanjica ce dobiti sjajan sportski centar i rešiće se problem onog rugla na Jelica polju, ali ni to ne valja, jer gde će onda biti vašar.
    Vi ste moji idoli, majke mi. Da se pljune brateeee, nema veze o čemu se radi.

  4. Andrija M. kaže:

    Mislim, da projekat bez hale je polovicno rešenje. Ha je isto tako bitna koliko i fudbalski teren. Na kazuju krajeva nije fudbal jedini sport. Uporedite koliko se novca odvaja za fudbal a kako za ostale sportove. Zato ha je obavezna iliave ostalo je krem povećao ili nikakvo rešenje.
    Sto neko rece, hala od čvrstog materijala…

  5. Obavešten kaže:

    Za neupućene
    Visenamenski tereni su otvoreni leti a zimi ce biti balon sala, tako da će moći da se trenira i odbojka i košarka i fudbal i sve što je potrebno. Treba detaljno pogledati citav projekat jer je od ponedeljka na javnom uvidu. A fudbalski teren se pravi jer je potreban, pri tom besplatan, kao sto ste culi predsednika to je donacija. Pa najbolje da je lud i da je ne prihvati. Prema tome ne lupetajte vise. Ovo ako se napravi u Ivanjici, to je TOP, i svaka ČAST. Potpuna podrska.

    • SNS BOT kaže:

      Vi mora da ste iz opozicije….???

    • Predo kaže:

      Balon hale su odavno prevaziđene i nefunkcionalne u svakom pogledu.Zna se šta je hala u pravom smislu,građevina od čvrstog materijala i ponos jednog grada.A ne požutela plastika posle jedne sezone.

  6. Ivanjičanka kaže:

    Potpuno se slažem za spotrsku halu…zašto da imamo tri fudbalska terena, a ni jednu halu za odbojku, košarku i druge sportove…nisu samo fudbaleri u prvoj ligi ima nas još…

  7. Predo kaže:

    Zaboravili ste na halu koja je bila predviđena u planu koju je ne tako davno je nudio pokojni Lale.Mislim da je to pametnije uraditi dok još može da se menja projekat da ne bi bilo posle velikog propusta i krivice.Sigurno da košta sama puno da se uradi ali polako i uradiće se.Samo strpljenja,benefiti će doći sami od sebe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *