Ivanjica : E, ovo je bolja budućnost Srbije (VIDEO)

Dok njihovi vršnjaci dangube na društvenim mrežama ova vredna i pametna dečica iz ivanjičkog sela Radaljevo vraćaju veru u bolju budućnost Srbije. Jedanaestogodišnji Jovana i Jovan Tošović i njihova dve godine starija sestra Nikolina svakodnevno su na njivi, u plastenicima, pomažu u svim porodičnim poslovima a na nogama su od ranih jutarnjih časova.

Od ove pametne dečice i stariji bi imali puno toga da nauče. Iako su tek zakoračili u život spremni su da odgovore svim izazovima, nista im nije teško a svakog posla se late uz ozmeh i dobru volju pa nije ni čudo što im sve polazi za rukom.IL-Jovana-Tosovic-11-god- Ivanjica : E, ovo je bolja budućnost Srbije (VIDEO)

Jovan je uz oca Voja naučio sve, pa čak i da peče rakiju. Kao i njegove sestre odličan je djak a po završenom školovanju želi da oformi destileriju na porodičnom imanju.IL-Jovan-Tosovic-13.godina Ivanjica : E, ovo je bolja budućnost Srbije (VIDEO)

Tošovići su deca za primer, uz njih i njima slične ova zemlja ima šansu za bolju budućnost.IL-Nikolina-Tosovic-13.godina- Ivanjica : E, ovo je bolja budućnost Srbije (VIDEO)

You may also like...

2 Responses

  1. Ivanjičanka kaže:

    Bravo!!!! Deco svaka čast! ????

  1. 25/03/2021

    […] Jedanaestogodišnji Jovana i Jovan Tošović i njihova dve godine starija sestra Nikolina svakodnevno su na njivi, u plastenicima, pomažu u svim porodičnim poslovima a na nogama su od ranih jutarnjih časova, piše Infoliga. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *