Sjajan vikend za ivanjičke sportiste (VIDEO)

OKK ‘’Ivanjica’’ u play off-u

U najboljoj sezoni od ujedinjenja klubova, Okk Ivanjica je pored plasmana u Prvu srpsku ligu, već u debitantskoj sezoni uspela da se domogne i play offa. To praktično znači da je već sada sigurno da će Ivanjičani i iduće sezone gledati odličnu košarku , ukoliko to dozvoli epidemiološka situacija.

Pred poslednje 14. kolo pre podele lige, plasman u play off su obezbedile ekipe KK Čačak 94 i Zlatar iz Nove Varoši. Za još 2 mesta  konkurisale su tri ekipe, Student Bajina Bašta, M 015 Šabac i  OKK Ivanjica.

Ivanjičani su  sinoć u  sportskoj hali Crnjevo neočekivano lako pobedili Crnokosu iz Kosjerića (102-67) i tako došla do skora 7 pobeda i 7 poraza. Za play off čekao se razultat  Loznice protiv M 015 ili pobeda Zlatara na gostovanju u Bajinoj Bašti. Dogodilo se ovo prvo i sada OKK Ivanjica u doigravanje ulazi potpuno rasterećeno, sa željom da se akcenat stavi na mlađe igrače, ali i da se ostvari što bolji plasman. –Napomenuo bih da smo do ovog cilja, došli uz mnogo kadrovskih problema, i na kraju se sve završilo težom povredom kapitena Davidovića za koga je sezona već završena. Utoliko je ovaj uspeh još veći jer se zna koliki je njegov doprinos ekipi. Play off  startuje već narednog vikenda, u kome će učestvovati iz grupe B uz nas još i Čačak 94, Zlatar i Student, a iz grupe A  Velika Plana, Požarevac, Svilajnac i Zekas iz Rače. Igraju se samo mečevi protiv ekipa koje su se plasirale iz grupe A po dvokružnom bod sistemu, a u 1B ligu plasman ostvaruje prvoplasirana ekipa.-rekao je sportski direktor OKK Ivanjica Miroslav Lazović.

Il-OKK-Ivanjica-sezona-20-21 Sjajan vikend za ivanjičke sportiste (VIDEO)

 

FK ‘’Javor Matis’’ oduvao lučansku Mladost

Superliga Srbije je i zvanično nastavljena. Najubedljiviju pobedu na otvaranju prolećnog dela sezone upisali su fudbaleri Javor Matisa. Na stadionu u Ivanjici pobedili su lučansku Mladost sa 4:1.

Brzi, hitri i precizni bili su izabranici Igora Bondžulića, za osam minuta tri gola.

Od 29. do 37. rešene su sve dileme – Luka Luković u 29. i Milan Maričić u 31. i 37. nagovestili su ubedljiv trijumf Ivanjičana.IL-Miki-Maricic Sjajan vikend za ivanjičke sportiste (VIDEO)

Slavili i ivanjički futsaleri

KMF ‘’Ivanjica’’ savladao je na domaćem terenu ekipu ekipu KMF ‘’Leskovac’’  rezultatom 3 : 0.  Ivanjičani su tokom čitavog meča imali terensku inicijativu koju su krunisali sa tri efektna pogotka.

KMF ‘’Ivanjica’’ trenutno se nalazi na drugoj poziciji Futsal Druge lige sa 24 boda a ispred njih je ekipa Bečeja sa šest bodova više.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *