Ivanjica: Veće razmatralo program rada javnih preduzeća i ustanova (VIDEO)

Za razliku od prošle godine kada su se planovi i programi rada javnih ustanova razmatrali tek u novembru, današnju sednicu opštinskog veća obeležilo je izlaganje planova rada biblioteke “Svetislav Vulović”, Doma kulture, Centra za socijalni rad i Turističke organizacije.

Takođe, većnici su dali podršku za angažovanje eksternog revizora za obavljanje revizije završnog računa opštine Ivanjica za 2020. godinu, predlogu odluke o raspisivanju Konkursa za sufinansiranje projekata kojima se ostvaruje javni interes u oblasti informisanja ali i razmatrali rang listu kandidata za imenovanje direktora JKP Ivanjica.IL-Opstinsko-vece-Ivanjica- Ivanjica: Veće razmatralo program rada javnih preduzeća i ustanova (VIDEO)

 

You may also like...

1 Response

 1. Klijent kaže:

  Ključna tačka – projekat kojima se ostvaruje javni interes u oblasti informisanja
  Lokalna samouprava mora da napravi sajt za pitanja i pritužbe građana, kakav imaju sve napredne Opštine u Srbiji.
  Ključno je da se uspostavi neutalan i nezavistan kontak vlasti i građana. Gde će građani javno da iznose svoje predloge ili probleme a da im odgovorno lice u skladu sa zakonom, odgovori u roku od 24 časa.
  To u razgovorima građana je kljušni problem koji ništa ne košta a mnogo znači građanima. Jer građani tvrde da kad imaju neki problem, i zatraža pmoć ili savet, od sližbenika dobija odgovor- Ja nisam za to nadležan. Kad ga građanin pita – Pa ko je nadležan – On hladnoodgovara,;- Ja ne znam !?
  Samo otvorenošću, će vlast kroz transparetnost svoga rada steći veće poverenje građana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *