Ivanjičko opštinsko veće usvojilo programe održavanja nekategorisanih puteva i finansiranja sportskih organizacija (VIDEO)

Putem elektronske aplikacije ZOOM održana je osma sednica Opštinskog veća na kojoj je bilo reči o programu održavanja nekategorisanih puteva na području ivanjičke opštine za čije je redovno održavanje i rehabilitaciju kao i urgentno održavanje,  za narednu godinu budžetom opredeljeno 107 000 000,oo dinara. Šesta po površini, Ivanjica ima 170 kilometara opštinskih i oko 1 000 kilometara nekategorisanih putnih pravaca.

Za sportske klubove i organizacije koje su aplicirale sa projektima za 2021. godinu, iz budžeta je izdvojeno 22 798 265,oo dinara.

Većnici su dali saglasnost na odluku o dopuni cenovnika raznih usluga koje vrši  JKP ’’Ivanjica’’ . Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji poslova u Predškolskoj ustanovi ’’Bajka’’  sačekaće saglasnost Ministartva finansija i Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu nakon ćega će se ponovo naći pred većnicima.

Usvojen je i zahtev za novčanu pomoć  Radovanki Jovanović iz Ivanjice i Vukomanu Tošiću iz Erčega čiji su stambeni objekti pretrpeli veliku štetu u olujnom nevremenu koje je ove godine pogodilo Ivanjicu.

il-vece-28.decembar- Ivanjičko opštinsko veće usvojilo programe održavanja nekategorisanih puteva i finansiranja sportskih organizacija (VIDEO)

You may also like...

1 Response

  1. Rale kaže:

    Nemoj slucajno da se prevarite pa napravite put do Crnjevackog groblja koje je udaljeno 2 km od centra grada…Kratak.je XXI vek ,brzo ce prioci kao sto je prosao i pocetak XX kada je groblje osnovano ??

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *