Donirajte za akciju Crvenog krsta ”Jedan paketić – mnogo ljubavi”

Crveni krst Ivanjice i ove godine planira realizaciju tradicionalne akcije  “ Jedan paketić – mnogo ljubavi “, kojom želimo da obradujemo decu  korisnike Crvenog krsta, novogodišnjim paketićima.

-S obzirom na veoma tešku situaciju za sve nas, ne treba ni u ovim kriznim vremenima da zaboravimo one kojima je pomoć najpotrebnija.

Kako je Crveni krst humanitarna organizacija, realizacija ovakvih aktivnosti zavisi i od pomoći naših donatora i svih zainteresovanih da učestvuju u  humanitarnim akcijama.

IL-Cestitka-Deda-Mraz-1 Donirajte za akciju Crvenog krsta  ''Jedan paketić - mnogo ljubavi''

U okviru ove akcije planiramo da obuhvatimo 140 dece, korisnika Crvenog krsta.  Iz tog  razloga Vas molimo da učestvujete u našoj akciji u skladu sa svojim mogućnostima (doniranjem  artikala za paketiće, celih paketića ili uplatom novčanih sredstava na žiro račun Crvenog krsta broj 325950060004804945 Vojvođanska banka) .

Ukoliko odlučite da učestvujete, molimo Vas da nam  do 15.12.2020.   odgovorite, kako bismo na  vreme realizovali naše aktivnosti i stigli do Nove godine da distribuiramo paketiće do svakog deteta.-navodi se u saopštenju Crvenog krsta.

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *