Slatki mali biznis sa dušom mlade Ivanjičanke (VIDEO)

Tijana Ajdačić, mlada preduzetnica iz Ivanjice, čarobnim ukusima koje stvara u svojoj poslastičarskoj radnji, polako osvaja tržište. Ljubav prema ovom ‘’slatkom zanatu’’ počela je da razvija još u detinjstvu a da je pretoči u pravi biznis pomogla joj je porodica i podsticajna sredstva države.

Tijana je tehniku pravljenja ukusnih  slatkih zalogaja usavršavala u Beogradu i kao veoma talentovana  mlada osoba mogla je nađe posao u prestižnim lokalima velegrada. Ona je ipak odlučila da se vrati u svoju Ivanjicu i otvori poslastičarsku radnju.

Za uspeh u poslu potrebno je znanje, upornost i početni kapital, ali Tijana smatra da je ipak presudna ljubav.IL-Tijana-Ajdacic-mladi-preduzetnik- Slatki mali biznis sa dušom mlade Ivanjičanke (VIDEO)

Ova mlada Ivanjičanka biznis je počela da razvija u veoma nestabilnom ekonomskom trenutku, jer je korona poremetila i mnogo veće firme i poslovne gigante , međutim Tijana veruje u uspeh.

Tijanini kolači za sada se konzumiraju na području ivanjičke opštine ali se ona nada da će uskoro biti zastupljeni i na tržištu čitave Srbije.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *