Humanost velike porodice PREMIER taksija

Posle dugo odlaganja, u utorak, 13. oktobra, stanovnici Gornjeg Milanovca se pridružuju žiteljima Čačka, Ivanjice i Vršca i dobijaju privilegiju i zadovoljstvo da koriste usluge taksi vozila grupacije „PREMIER“, prepoznatljivim po belo-zelenoj boji.

U ovoj grupaciji izuzetnu pažnju posvećuju ekologiji, bezbednosti, sigurnosti, čistoći, tako da će ulicama grada na Despotovici krstariti osam novih vozila “TOYOTA COROLLA“ na hibridni pogon poslednje generacije.

Od kada postoje, a to je nešto više od devet godina, u „PREMIERU“ vode računa da budu društveno odgovorni i trude se da se zajednici u kojoj posluju uvek oduže na najbolji mogući način. Ni Gornji Milanovac neće biti izuzetak.

IL-premier-taxi-akcija-2019 Humanost velike porodice PREMIER taksija

Iako tek treba da počnu sa radom, svi vozači, inače Gornjomilanovčani, doneli su odluku da se u periodu od 13. do 18. oktobra odreknu svog dela zarade i da se tako dobijena sredstva uplate na račun namenjen prikupljanju pomoći za lečenje njihove sugrađanke Anike Manić.

Ovom humanom gestu priključio se i kompletan tim gornjomilanovačke filijale, tako da će sav prihod od vožnji ostvaren tokom tog perioda biti na raspolaganju fondu za Anikino lečenje.

„PREMIER“ taksi i u Ivanjici često organizuje humanitarne akcije i poklon pakete za svoje korisnike.

Premier taxi možete kontaktirati na brojeve telefona:

032 60 11 11 ili 066 60 11 110.

Besplatan poziv putem vibera  0800 60 11 11

Sve je u poverenju – vaš Premijer taxi.

U upotrebi je i android aplikacija PREMIER TAKSI, koja se jednostavno instalira upotrebom PLAY prodavnice. Ona vam daje mogućnost da sve vreme imate uvid gde se traženo vozilo trenutno nalazi i na taj način bićete u mogućnosti da znate kada je ono stiglo na željenu adresu.

PR

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *