Hotel “Park” Ivanjica – Tradicija nadahnuta novom energijom (VIDEO)

Hotel ‘’Park’’ u Ivanjici od nedavno je u valsništvu porodice Đorđević iz Amerike. Dugogodišnja tradicija ovog turističko ugostiteljskog objekta nadahnuta novom energijom rezultirala je izuzetno primamljivim mestom za turiste iz zemlje i inostranstva.

Hotel je smešten u srcu Ivanjice a svojim  eksterijerom  savršeno se uklapa u fenomenalno prirodno okruženje. Enterijer hotela “Park” dizajniran je po najvišim svetskim standardima i ostavlja izuzetno prijatan utisak na posetioce.IL-Hotel-park-Ivanjica Hotel "Park" Ivanjica - Tradicija nadahnuta novom energijom (VIDEO)IL-Hotel-park-soba- Hotel "Park" Ivanjica - Tradicija nadahnuta novom energijom (VIDEO)

Smeštajni kapaciteiti hotela su 62 sobe, 3 standardna apartmana i jedan LUKSUZNI apartman. Sve sobe su opremljene odvojenim kupatilom, velikim LCD televizorima, satelitskom televizijom i kablovskim internetom. U sklopu hotela je bazen, sauna, tursko kupatilo i teretana.IL-Hotel-park-bazen- Hotel "Park" Ivanjica - Tradicija nadahnuta novom energijom (VIDEO)

Proverite zašto je hotel “Park” u Ivanjici u samom vrhu lestvice zadovoljnih gostiju.IL-Hotel-park-gosti- Hotel "Park" Ivanjica - Tradicija nadahnuta novom energijom (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *