Vidikovac umesto javnog toaleta – Uređuje se Ravana i trgovi u Ivanjici (VIDEO)

Problem javnog toaleta koji već 12 godina predstavlja pravo ruglo grada na ulazu u gradski park u Ivanjici napokon će biti rešen. Lokalna samouprava u saradnji sa Turističkom organizacijom planira rekonstrukciju postojećeg objekta, koji će dobiti novu namenu. Naime, u najlepšem delu čaršije nalaziće se vidikovac, sa kog će građani i turisti moći da uživaju u pogledu na kameni most.

Javno komunalno preduzeće je tokom vikenda u saradnji sa Lokalnom samoupravom i Turističkom organizacijom Ivanjice započelo sređivanje parka, zelenih površina i trgova. Trg ispred Doma kulture sada lepše izgleda zahvaljujući i meštanima iz okolnih zgrada uz čiju pomoć  su radnici ovih javnih ustanova uredili zelene površine i posadili cveće.IL-Javni-wc-u-gradskom-parku- Vidikovac umesto javnog toaleta - Uređuje se Ravana i trgovi u Ivanjici (VIDEO)

Takođe, započeto je uređenje jednog od najlepših šetališta nadomak grada, Ravane, koja ujedno predstavlja značajan istorijski lokalitet.

U narednom periodu lokalna samouprava planira nastavak uređenja grada, čime će varoš kraj Moravice biti prijatnije mesto za boravak građana i turista.

You may also like...

1 Response

  1. Filip kaže:

    Javni toalet ne bi bio ruglo grada da ga nisu imbecili koji su tek sišli sa cucle uništili. Zbog takvih degenerikaka kamere trebaju biti postavljene tako da pokrivaju svaki ćošak ovog grada, preko kojih će ih policija videti, prepoznati, privesti i najstrože sankcionisati. Takvi će biti primer drugima kako ne treba da se ponaša. Adolescenti sve manje znaju za kulturu i normalno ponašanje,uništavaju sve što im padne pod ruke, iživljavaju se nad imovinom koja nije njihova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *