Oluja i grad veličine pesnice opustošili ivanjičku opštinu (FOTO)

Jako olujno nevreme praćeno gradom veličine pesnice zahvatilo je veliki deo ivanjičke opštine. Olujni vetar čupao je drveće i nosio crepove sa kuća,  oštetio je mnogobrojne automobile, dok je grad naneo katastrofalne štete poljoprivrednim kulturama, stambenim I poslovnim objektima. Čitava Ivanjica je ostala bez struje.IL-grad-naslovna- Oluja i grad veličine pesnice opustošili ivanjičku opštinu (FOTO)

Ispaljeno je preko 50 protivgradnih raketa ali je ipak pričinjena ogromna šteta, rekao je zamenik predsedniak opštine Momčilo Mitrović.IL-Grad-odvalio-sljivu- Oluja i grad veličine pesnice opustošili ivanjičku opštinu (FOTO)

-Čitav život sam u ovoj kući i nikada ovako nešto nisam doživela. Crep je leteo na sve strane, grad tukao u prozor. Jas am srčani bolesnik, ne mogu da se povratim od šoka. Bilo je katastrofa.-rekla je meštanka  Ivanjice.IL-drvo-odvaljeno-grad-2 Oluja i grad veličine pesnice opustošili ivanjičku opštinu (FOTO)

Ivanjička opština se još uvek nije oporavila od poplava koje su je zadesile a danas je ponovo pretrpela katastrofu.IL-Maline-obelelo-sve Oluja i grad veličine pesnice opustošili ivanjičku opštinu (FOTO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *