Hitno obezbediti kritičnu deonicu u Prilikama (VIDEO)

Savet Mesne zajednice Prilike zasedao je sinoć a glavna tačka dnevnog reda, podstaknuta jučerašnjom saobraćajnom nezgodom u kojoj je povređen sedmogodišnjak, bila je bezbednost pešaka. Sastanku su prisustvovali i predstavnici lokalne samouprave. Zauzet je čvrst stav da se preduzmu sve neophodne mere kako bi bezbednost Priličana bila podignuta na visok nivo i kako se nesreće ne bi ponavljale.

Otežavajuća okolnost za meštane Prilika je činjenica da magistralni put prolazi kroz centar ove Mesne zajednice pa su sa obe strane prodavnice, pošta, apoteka, što deonicu čini veoma frekventnom. Zato je bezbednost pešaka na prvom mestu, rekao je zamenik predsednika opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović.

Priličani su pokrenuli peticiju da se na ovom delu puta postave usporivači brzine ili drugi vid zaštite pa se lokalna samouprava uključila u rešenje problema s obzirom da se radi o magistralnom kolovozu.IL-Savet-MZ-Prilike- Hitno obezbediti kritičnu deonicu u Prilikama (VIDEO)

Sa željom da se sedmogodišnji stanovnik Prilika što pre oporavi od nezgode, članovi saveta Mesne zajednice i predstavnici lokalne samouprave ubrzano rade na istom zadatku, bezbednosti meštana Prilika.

You may also like...

4 Responses

  1. SvetlostNaBrežuljku kaže:

    Sad se setili.
    A ranije kad se pričalo o tome, te ne može semafor na magistrali (iako u Ljigu i Čačku može), te ne može pešački, sad sve može.
    Uvek treba neko sranje da se desi da bi se reagovalo.
    A i to se reaguje samo kad se mora, da se stolica ne ljulja.

  2. Djole kaže:

    A dalinse iko pita dali postoji i druga resenja? Postaviti prepreke je najeftinija solucija a kako je onima koji se transportuju sanitetom i od svake sekunde im zavisi zivot? Mozda je bolje postabiti kamere sa radarom i slikati prestupnike pa kasnije uz sliku kaznjavati! Bojim se da zbog necijeg ne rada da Ivanjica ne postane grad sa najvise protiv oklopnih prepreka!

  3. Anka kaže:

    Zar na svakoj deonici treba da se dogodi ovako nesto pa da se razmatra? Hitno obezbediti sve deonice gde je to moguce, a narocito centar grada (kod skole), ulicu kod hotela (jure 200 na sat), Bukovicu, Crnjevo (unisteni lezeci zbog tog famoznog gasa…), kod Spika….

  4. Gradjanin kaže:

    Kasno Marko na Kosovo stize

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *