InfoLiga na licu mesta : U kakvom je stanju trasa cevovoda i kada možemo očekivati vodu… (VIDEO)

Ivanjica je već sedmi dan bez vode. Nervoza među stanovništvom sve je veća a sa druge strane zbog veoma lošeg terena i nepristupačnosti pojedinim šahtama, niko sa preciznošću ne može reći kada će voda poteći iz slavina.

Uz ogromne napore radnici JKP ‘’Ivanjica’’ uspeli su da se probiju do vodozahvata u Kumanici i očiste ga tako da sada voda nesmetano stiže do ‘’okna’’ u Međurečju gde nastaje problem jer se u donjem toku prema fabric za preradu gubi.

Ekipa InfoLIGE danas je obišla problematičnu deonicu i snimila radove na delovima gde se voda povukla pa se ubrzano čiste šahte kojih ima duž trase u šumi, na obalama reke i u samoj reci.IL-Vlade-Bojanovic-i-ekipa-jkp-na-terenu- InfoLiga na licu mesta : U kakvom je stanju trasa cevovoda i kada možemo očekivati vodu... (VIDEO)

Situacija je veoma teška, ostaje nada da će nakon otklanjanja najnovijih kvarova tokom današnjeg dana, biti uspostavljen protok do fabrike vode što bi omogućilo snabdevanje. A to će biti moguće pod pretpostavkom da u samom rečnom koritu kuda protiče deo cevovoda i nemoguće mu je pristupiti, nije došlo do većih oštećenja.

You may also like...

4 Responses

  1. Pero kaže:

    Ovo nas priroda opominje da “povedemo računa” o ekologiji i zagađenju životne sredine.

  2. darko kaže:

    Kakvo god da je stanje nema opravdanja… da je angazovano vise ljudi i vise meganizacihe do sada bi bio prokopan novi cevovod…postavite to kao prioritet, trazite od drzave dodatnu pomoc i dodatno ljudstvo… ili prepustite sve vojsci , oni ako zele mogu to da rese za par dana

  3. Ja 78 kaže:

    Šta je tu je. Radite šta morate a mi ćemo čekati kako znamo i moramo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *