Ivanjica: Ne zna se kada će stići voda – vojska dolazi u pomoć (VIDEO)

Situacija u Ivanjici je i dalje alarmantna. Ceo grad je bez vode već peti dan a pronalaženje i otklanjanje kvarova na magistralnom cevovodu dodatno je otežala današnja kiša koja ne ide u prilog opadanju vodostaja Moravice. Kako InfoLIGA saznaje danas je u ispomoć stigla vojska koja je uz mehanizaciju upućena u odsečeno selo Vučak da bi sanirali posledice na putnoj infrastrukturi. Sutra se očekuje poseta vojnih zvaničnika  i pomoć pri sanaciji kvarova na vodovodnoj mreži.

Direktor JKP ’’Ivanjica’’, Vladimir Bojanović,  rekao je za InfoLIGU da su nekoliko kvarova uspeli da lociraju i saniraju, takođe su krenuli u čišćenje vodozahvata do kog su se juče probili, ali stanje je još uvek veoma loše i ne može se reći kada će biti uspostavljeno vodosnabdevanje.IL-JKP-na-terenu- Ivanjica: Ne zna se kada će stići voda -  vojska dolazi u pomoć (VIDEO)

U narednim danima snabdevanje vodom u Ivanjici vršiće se putem cisteri i mini rezevoara koji će se nalaziti na brojnim lokacijama kako bi voda svima bila dostupna.IL-Vodozahvat-ivanjcia- Ivanjica: Ne zna se kada će stići voda -  vojska dolazi u pomoć (VIDEO)

You may also like...

5 Responses

  1. Djole kaže:

    Znam da je ovaj vodovod odradjen pod starom vlascu i dali bi mi iko mogao reci dali je normalno da se cevi postavljaju u vodeno koriti i jos gore ko bi toliko panetan da stari vodo zahvat unisti umesto da ga sacuva za nejdaj boze! I otkud odjednom Prilicki vodovod je ispravan za pice?

  2. Marko kaže:

    Nemojte siriti dezinformacije.Svako naselje u Ivanjici ima cisternu sa pijacom vodom. E sad sto nekog mrzi da toci i da nosi to je vec druga stvar…

  3. nikola kaže:

    Prodli izbori, koga sad zanima narod

  4. Dragan kaže:

    Pricate samo a ratkovac nemoze jednu cisternu da dobije,nemamo sa cim decu da okupamo….Sramota

  5. Rale kaže:

    Treba zvati Carlija i ove starije jer ova deca ne znaju ni kuda ide vodovod…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *