Tužna slika Ivanjice: Voda pokrenula klizišta, poplavila kuće, porodica Prinčevac spavala u kamionu (VIDEO)

-Celu noć smo proveli u kamionu. Mi u kabini, ono malo stoke što smo spasli pozadi u prikolici. Kako čujem da počinje kiša jeza mi prolazi telom. Još uvek ne verujem da sve što smo sticali čitav život za par sati ode niz vodu. Šta ćemo mi sada?-kaže Slavica Prinčevac iz Ivanjice  koja je pred naletom bujice uspela tek da spasi najosnovije iz kuće.

Sa druge strane Radovanu Zariću klizište je ‘’svuklo’’  kuću a u selu Osonica ugroženo je nekoliko stambenih objekata nad koje se nadvilo brdo od zemlje i blata.

il-kuca-poplava- Tužna slika Ivanjice: Voda pokrenula klizišta, poplavila kuće, porodica Prinčevac spavala u kamionu (VIDEO)

Tužna slika Ivanjice. Moravica se povlači,a Ivanjičani u neverici gledaju kakav je haos ostavila iza sebe. Štete su ogromne. Najteže je onima koji su ostali bez krova nad glavom. Reka se povukla i ostavila za sobom tugu, suze, ogromnu materijalnu štetu.

il-poplava-kliziste- Tužna slika Ivanjice: Voda pokrenula klizišta, poplavila kuće, porodica Prinčevac spavala u kamionu (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *