Dragomiru Lazoviću izglasan još jedan mandat na čelu FK “Javor Matis” (VIDEO)

U četvrtak 11. juna u Plavoj sali Doma kulture u Ivanjici održana je  Izborna sednica Skupštine FK ‘’Javor Matis’’ za mandatni period 2020-2024. Od ukupno 60 članova Skupštine prisustvovalo je njih 44. Sednicom je predsedavao, Dragomir Lazović, predsednik FK ‘’Javor Matis’’.

Predlog većine da sadašnji predsednik tu funkciju obavlja i u naredne četiri godine, jednoglasno je podržan.

Zahvaljujući se na podršci Lazović je istakao da je to potvrda dosadašnjeg uspešnog rada, uz obećanje da će u budućem periodu uložiti maksimalne napore kako bi se u Ivanjici izgradio novi stadion i postavili pomoćni tereni za koje se lično potrudio da većim delom budu finansirani iz donacija.IL-Skupstina-FK-Javor-MATIS Dragomiru Lazoviću izglasan još jedan mandat na čelu FK "Javor Matis" (VIDEO)

Lazović je još istakao da je puno toga urađeno u prethodnom periodu poput potpuno nove podloge za fudbalski teren, sistema elektronskog navodnjavanja i uređenja kompletne infrastrukture što je investicija od 300 000 evra. Takođe je nabavljen i profesionalni semafor od 60 000 evra a uz podršku lokalne samouprave uređena je i ograda stadiona do glavne saobraćajnice čija je vrednost preko 65 000 evra.

Nakon zasedanja predsednik FK ‘’Javor Matis’’, Dragomir Lazović,  odgovarao je i na pitanja novinara.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *