Šešelj posetio Ivanjicu i pozvao ljude da izađu na izbore (VIDEO)

U okviru predizborne kampanje predsednik Srpske radikalne stranke, dr Vojislav Šešelj, započeo je obilazak stranačkih okružnih i opštinskih odbora. Tim povodom obišao je i Ivanjicu gde se obratio simpatizerima i novinarima.

Šešelj je istakao da su ovi izbori veoma važni za Srbiju i pozvao birače da glasaju za SRS jer se, kako je istakao, sigurno neće pokajati.il-seselj Šešelj posetio Ivanjicu i pozvao ljude da izađu na izbore (VIDEO)

Radikali će kampanju voditi pod sloganom ‘’Dosledno’’!IL-Zastava-SRS Šešelj posetio Ivanjicu i pozvao ljude da izađu na izbore (VIDEO)

You may also like...

4 Responses

  1. Klijent kaže:

    Ovo je najškolovanija stranka u Ivanjici. Evo vidi se na videu. Ovde vidimo dva Dokotora. Doktor Šešelj i Doktor Baković. Svak će ih odma prepoznati. Doktor Šešelj ne nosi masku i on se ne boji tog opasnog Kvida 19, Jer je on pobedio i gore stvari kao što je Haški Kazamat . A Doktor Baković nosi masku jer on je u obavezi kao lekar Doktor da je nosi jer se on zavetovao Hipokriti na etiku prema narodu i profesiji.A narod? Narod ko narod, sliša, sumnja, ćuti i većinom ne nosi masku.

  2. Mario kaže:

    Vojo za predsjednika

  3. Pedja kaže:

    Bravo Vojvodo, tebi Ivanjica nije daleko kao nekima

  4. Zoran kaže:

    Daleko bilo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *