Ivanjica – Mečka doručkovala u dvorištu Vukašinovića (FOTO)

Budislava Vukašinovića iz ivanjičkog sela Gleđica jutros je dočekalo neprijatno iznenađenje u pčelinjaku. Osam košnica bilo je razbacano po imanju a tragovi na zemlji potvrdili su da je ovaj haos napravila mečka koja se u pratnji mladučenta spustila čak do kućnih vrata.IL-MEČKE-GLEDJICA Ivanjica - Mečka doručkovala u dvorištu Vukašinovića (FOTO)

-Bio sam šokiran kada sam video kako je rasturila pčelinjak. Iznenadilo me da je došla bukvalno pred kuću. Mi smo tridesetak metara od glavnog puta, takoreći u centru sela. Znamo da po brdima ima mečki ali nikada do ovog trenutka nisu silazile u selo. Ogromna mi je šteta u pčelinjaku, sve je razbacala a onda je prošla kroz maline i uputila se prema šumi. -priča Budislav za InfoLIGU.

Meštani Gleđice su u strahu jer se mečka bukvalno prošetala pored kuća.Kažu, pitanje je kada će se ponovo pojaviti i koliko će ih sledećeg puta biti?

Ovo nije prvi slučaj u ivanjičkim selima gde su mečke silazile u pčelinjake u potrazi za hranom.Od kada su se probudile iz zimskog sna česti su posetioci podgolijskih selaIL-MEČKE-GLEDJICA-2 Ivanjica - Mečka doručkovala u dvorištu Vukašinovića (FOTO) IL-MEČKE-GLEDJICA-3 Ivanjica - Mečka doručkovala u dvorištu Vukašinovića (FOTO) IL-MEČKE-GLEDJICA-4 Ivanjica - Mečka doručkovala u dvorištu Vukašinovića (FOTO) IL-MEČKE-GLEDJICA-5 Ivanjica - Mečka doručkovala u dvorištu Vukašinovića (FOTO) IL-MEČKE-GLEDJICA-6 Ivanjica - Mečka doručkovala u dvorištu Vukašinovića (FOTO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *