Ivanjički socijalisti kreću u intezivnu kampanju sa jasnim ciljevima (VIDEO)

Predizborne aktivnosti nastavljene su ukidanjem vanrednog stanja u zemlji. Ivanjički SPS danas je sastankom i dogovorom sa kandidatima koji će predstavljati lokalnu listu, nastavio kampanju. O osnovnim ciljevima za koje će se SPS zalagati, a usko su vezani za unapredjenje lokalne zajednice, govorili su : turizmolog, Dragovan Milinković, dipl. pravnik, Milomir Zorić i dr veterine, Aleksandar Tripković.

Nosilac ivanjičke liste SPS-a, Dragovan Milinković, iskoristio je priliku da se zahvali svim građanima koji su potpisima podržali njihovu kandidatiru i pozvao ih da izađu na izbore.

Drugi na lokalnoj listi SPS-a je dipl. pravnik, Milomir Zorić, je u kratkom obraćanju izrazio uverenje da će Ivanjičani podržati njihov program. Zorić se, kako je rekao, na političku scenu vratio isključivo na zahtev određenog broja građana pa je uverenja da će zahvaljujući njihovoj podršci, ponovo moći da se uključi u rešavanje aktuelnih problema u lokalnoj zajednici sa ciljem prosperiteta čitave varoši.IL-SPS-kampanja-izbori-2020 Ivanjički socijalisti kreću u intezivnu kampanju sa jasnim ciljevima (VIDEO)

Listu SPS-a čini i jedan broj nestranačkih ličnosti među kojima je do sada bio i advokat, Miroslav Krivokuća.

U narednim danima aktivisti SPS-a upoznaće građane sa kompletnim programom ove stranke putem flajera i drugog propagandnog materijala.IL-SPS-grupna-slika- Ivanjički socijalisti kreću u intezivnu kampanju sa jasnim ciljevima (VIDEO)

You may also like...

3 Responses

  1. Djole kaže:

    Pa Zoric je uveo naplatu parkiranja a ovi su samo nastavili! No poznavajuci ovaj narod oni svako zlo brzo zaboravljaju! Cak su i Velja Ilica zaboravili iako je on vise uradio za Ivanjicu nego neki ovdasnji politicari!

  2. Sile kaže:

    Pa ovi kao da nisu bili na vlasti zadnjih trideset godina, pa ne stigose da realizuju ono sto obecavaju za naredne cetiri, neverovatno..

  3. Miki kaže:

    Da, da jasni ciljevi kao i ova SNS grupacija sve ce učiniti do 21 juna, obilaziti obećati. A ovi povratnici boze kako im ideje izlaze iz glave kao da je moguće zaboraviti šta to uradiše? Narode šta da vam kažem koga god podrzimo(a mora nekoga) @ISKRENO NAM SAUČEŠĆE!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *