Suzbijanje larvi komaraca na području Ivanjice

Opština Ivanjica obaveštava građane da će u petak 22.05.2020. godine i u ponedeljak 25.05.2020.  godine, ukoliko se steknu neophodni meteo uslovi, preduzeće  VISAN d.o.o. iz Beograda Zemun, Jerneja Kopitara bb, početi tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji opštine Ivanjica.Radovi će se izvoditi u periodu od 09 do 18 h.

il-komarci-unistavanje Suzbijanje larvi komaraca na području Ivanjice

Tretman će se vršiti preparatom za suzbijanje larvi komaraca  LARVASTOP PIRIPROX 0,5 ZG. Koordinaciju rada sprovešće šef stručno operativnog tima izvođača, uz punu saradnju sa nadzorom tretmana ispred lokalne samouprave.

 

You may also like...

1 Response

  1. Milka kaže:

    U celoj ovoj situaciji vrši se prskanje protiv larvi komaraca kojih u Ivanjici nikada nije bilo u velikom broju. Koji je to preparat LARVASTOP PIRIPROX 0,5 ZG? Da li neko od građana zna kakav je uticaj tog preparata na životnu okolinu i zdravlje građana? Ko kontroliše ispravnost preparata i garantuje bezbednost po građane? Sličnu situaciju imamo i sa sredstvima za prskanje voća koje se prodaje na svakom ćošku, narod godinama tretira njive sa sredstvima o kojima ne zna gotovo ništa ili malo. Posledice svega videćemo nažalost tek na svojim potomcima ako ih uopšte i bude obzirom na smanjenje plodnosti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *