Ivanjičani ne staju – Paketi pomoći stigli do najudaljenijih podgolijskih sela (VIDEO)

Duže od dve nedelje volonteri i članovi Štaba za delovanje u vanrednim situacijama obilaze naše sugrađane, nose im pakete pomoći i lekove, pa tako stižu i do najudaljenijih destinacija u ivanjičkoj opštini. Zamenik predsednika opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović,  danas je obišao podgolijski kraj, Ograđenik, Koritnik, Brusnik, Ostatiju, Deviće i uz pomoć volontera Crvenog krsta dostavio porodicama pakete pomoći, kako bi nesmetano funkcionisali  i poštovali sve mere koje je Vlada propisala.

U merama izolacije svaka pomoć je dobro došla ali ono što je najvažnije i vraća veru u ljude je da niko,pa čak ni oni koji su kilometrima daleko, neće biti zaboravljeni.Il-Pomoc-najudaljenijima- Ivanjičani ne staju - Paketi pomoći stigli do najudaljenijih podgolijskih sela (VIDEO)

Mere vlade jednako se poštuju u centru Ivanjice i na seoskom području. Svest o tome da disciplinovano i zajedno možemo pobediti ovaj opasan virus, na veoma je visokom nivou.

Napori koje ulaže Crveni krst, volonteri i tim ljudi iz lokalnog Štaba za svaku su pohvalu. Njihova poruka građanima Ivanjice je da ostanu kod kuće kako bismo zajedničkim snagama sačuvali zdravlje svakog od nas.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *