Pčelari iz Ivanjice donirali med sugrađanima (VIDEO)

Savez pčelarskih organizacija Srbije doneo je odluku da pomogne građanima u vanrednoj situaciji i pozvao pčelare da doniraju po jedan kilogram meda za najugroženije sugrađane.

Ovom pozivu odazvalo se i ivanjičko Društvo pčelara pa su jutros pakete sa medom dostavili Crvenom krstu koji će dalje distribuirati med osobama kojima je najpotrebnije da poboljšaju kvalitet ishrane i podignu imunitet organizma.IL-Med-naslovna- Pčelari iz Ivanjice donirali med sugrađanima (VIDEO)

Predsednik Društva pčelara u Ivanjici, Mirko Pantović, iskoristio je priliku i pozvao poljoprivrednike da budu obazrivi pri prskanju malinjaka i drugog voća kako ne bi ugrozili pčele.Il-Mirko-pantović-udruženje-čelara- Pčelari iz Ivanjice donirali med sugrađanima (VIDEO)

Akcija prikupljanja meda nastavlja se i u narednim danima pa se svi zainteresovani pčelari koji žele da doniraju med, mogu javiti ivanjičkom udruženju.

You may also like...

1 Response

  1. Milka kaže:

    Svaka čast ivanjicki pcelari.Divan gest.Ne moze pcelar da bude onaj ko nije human.Ivanjicani se uvek istaknu po dobrim delima. Živi bili!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *