Novi zaključci Štaba za vanredne situacije opštine Ivanjica

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Ivanjica u skladu sa Odlukom o proglašenju vanrednog stanja Predsednika Republike, Predsednika Narodne skupštine Republike Srbije i  Predsednika Vlade Republike Srbije,  na vanrednoj sednici održanoj 20.03.2020.godine, raspravljajući po  dnevnom redu  doneo je sledeće zaključke:

  1. Obavezuje se Centar za socijalni rad opštine Ivanjica da Opštinskom štabu za vanredne situacije opštine Ivanjica dostavi spisak lica starijih od 65 godina, koja nemaju pomoć porodica radi dostavljanja hrane i lekova.
  2. Ovlašćuje se komandant Štaba i zamenik komandanta Štaba da prema sopstvenoj proceni prioriteta izvrše raspodelu zaštitnih maski i dezinfekcionih sredstava javnim ustanovama preduzećima i drugim pravnim licima.
  3. Preporučuje se svim poslodavcima da zaposlenima koji imaju decu mlađu od 12 godina, a drugi roditelj ima radnu obavezu, ukoliko postoje mogućnosti, omoguće rad od kuće ili odsustvovanje sa posla radi čuvanja dece.IL-stab-grupno Novi zaključci Štaba za vanredne situacije opštine Ivanjica

You may also like...

1 Response

  1. milorad kaže:

    Svaka cast za stavku pod r.b.1 ima osoba koje su starije i od 90 god.Srdacan pozdrav.Milorad

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *