Zasedalo Opštinsko veće Ivanjica- pekare i prodavnice radiće dvadeset četiri sata?

Opštinsko veće Ivanjica na današnjoj sednici razmatralo je devet tačaka predloženih dnevniim redom i kao dopunsku, na predlog zamenika predsednika opštine Momčila Mitovića, tačku vezanu za radno vreme prodavnica prehrambenih i neprehrambenih proizvoda hleba i peciva.

Kako su dosadašnjom odlukom ove prodavnice radile do ponoći, odnosno vikendom pola sata iza ponoći, većnici su podržali pripremu nove odluke koja bi prodavnicama hleba i peciva omogućila dvadesetčetvoročasovno radno vreme.

il-vece-2-1 Zasedalo Opštinsko veće Ivanjica- pekare i prodavnice radiće dvadeset četiri sata?

Na dnevnom redu našao se i predlog rešenja o imenovanju stručne Komisije za davanje nalaza o predloženim lokacijama za formiranje i proširenje groblja na teritoriji opštine Ivanjica, razmatran je  izveštaj Komisije za redovan godišnji popis osnovnih sredstava sitnog inventara, potraživanja novčanih sredstava, obaveza i kapitala opštine Ivanjica u 2019-toj godini, program korišćenja sredstava za zaštitu životne sredine za 2020-tu godinu, zhtev zaposlenih radnika Tehničke škole Ivanjica za odobrenje povlašćene cene mesečne karte za parking kao i izveštaj o radu Crvenog krsta Ivanjica za 2019-tu godinu.

Takođe su razmatrane žalbe Petrović Gligorija iz Rokci izjavljene na rešenje saobraćajnog inspektora Opštinske uprave opštine Ivanjica, Vojislava Kujundžića na rešenje saobraćajne inspekcije, zahtev Zarić Obrena i Milke za isplatu troškova parničnog postupka i oslobađanje od plaćanja troškova i predlog zaključka Odeljenja za imovinsko pravne i stambene poslove o odbijanju zahteva za novčanu pomoć za saniranje štete od požara podnetog od strane Srećka Milovanovića iz Radaljeva.

You may also like...

2 Responses

  1. Gordana kaže:

    Pitam opstinsko vece: zasto se ulice u Ivanjici neperu? To bi bio jedan od nacina borbe protiv korone.

  2. Bane kaže:

    Pitamo opštinsko veće.
    Zašto nema na ovom sajtu rubrike na koji građani mogi da postave pitanja i da za 24 časa dobiju odgovor?
    Vaša saopštenja su jenostrana i bez veze, ihformacije koje građani mogi da prihvate ili odbiju kao nebitne.
    Građani očekuju barem elektronsku komunikaciju sa opštinskom upravom ako ne mogu pristupiti direktnoj komunikaciji sa odgovornima.
    Znamo da i ovo nećete objaviti kao što niste ni pre. Ali samo da se zna da građani traže onošto im po zakonu o pravo na istinu i javnu reč pripada, kao i drugim građanima Srbije.
    Nas interesuje rešavanje običnih problema koji nam život zagorcavaju.
    A to su smeće, prljavština, raskopane ulice, užasan saobraćaj i parkiranje, polomljne i razvaljne korpe za smeće, zapuštene javne česme itd.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *