Ivanjica : ”Stići će a možda i neće, daleko smo” -Nema maski a nema ni straha od korona virusa (VIDEO)

Korona virus „kuca na vrata” Srbije, nadležni tvrde da je zdravstveni sistem potpuno spreman za odbranu, a stručnjaci upozoravaju da situaciji treba pristupiti veoma ozbiljno i detaljno.

Koliko je Srbija zaista spremna ako u Ivanjici ni jedna apoteka nije snabdevena maskama jer ih nema u nabavci? Kada će maske moći da se kupe, jesu li one zaista prava preventiva ili je dovoljno samo da perete ruke. Ovu su najčešća pitanja građana a na neka od njih za InfoLIGU odgovorila je diplomirani farmaceut, Marica Mrvošević.Il-Maske-za-korona-virus- Ivanjica : ''Stići će a možda i neće, daleko smo'' -Nema maski a nema ni straha od korona virusa (VIDEO)

Razgovarali smo sa Ivanjičanima i reklo bi se da u ovom trenutku nema straha od korona virusa.

Iako  strčnjaci tvrde da beli luk, rakija, kiseli kupus nisu preventivna sredstva za borbu protiv korone, Ivanjičani se drže starih recepata. Sigurni su da ne može škoditi.

You may also like...

2 Responses

  1. Goran kaže:

    I onako nas sve manje kao gradjana. A da ne pocinjem zasto. U bolnici nema osnovnih potreba pa nas salju u apoteke kod svojih prijatelja. A sta jos bi se reklo mala je ovo stranica….

  2. Bane kaže:

    Najveća globalna manipulacija narodom. Sve igra globalne farmaceutske mafije. Broj zaraženih i umrlid manji u svetu nego smrt i epidemija običnog sezonskog gripa. Opasnija je informaciona manipulacija od samog virusa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *