Snežna avantura dvadesetak mališana iz Prilika kod Ivanjice (VIDEO)

Davno zaboravljene čarolije u snegu oživele su u punom sjaju sunca božićnog jutra, kada su složne komšije u Prilikama kod Ivanjice priredile svojim mališanima nezaboravnu zabavu.

Priličko polje orilo se od graje, smeha i radosti, jer su meštani organizovali neobično sankanje. Na čelu kolone bio je traktor koji je vukao dvadesetak razdragane dece, da bi im se u ovoj zabavi pridružili i stariji.

Roditelji kažu da im je ova vožnja način da deca zavole zimu i ožive čari promrzlih prstića, crvenih nosića i beskrajne radosti na snegu.IL-Bozicna-voznja Snežna avantura dvadesetak mališana iz Prilika kod Ivanjice (VIDEO)

“Ovo sankanje je već preraslo u tradiciju našeg komšiluka, jer ga organizujemo poslednih šest godina. Cilj nam je da se deca druže, ali i provedu više vremena van kuće, mobilnih telefona i kompjutera. Najveća radost nam je kad vidimo da su deca presrećna, i da uveče kada legnu na spavanje pitaju Kad ćemo opet?”.-kaže organizator Vojo Tošović iz Prilika.

Već sa prvim sledećim snegom, koji se, prema prognozi očekuje krajem meseca, veseli komšiluk organizovaće još veće druženje.

You may also like...

2 Responses

  1. Ivan kaže:

    E moj skole.

  2. Deki kaže:

    Bravo za organizatora.
    Ništa lepše nego sa decom na snegu?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *