Opozicija ne odustaje – Nova pitanja za lokalnu samoupravu! (VIDEO)

Predstavnici Saveza za Srbiju u Ivanjici održali su danas konferenciju, na kojoj su se, prisutnim novinarima, obratili Milovan Jakovljević, predsednik OO Srpskog pokreta Dveri , doktor Milorad Dramićanin, načelnik higijensko epidemiološke službe DZ Ivanjica i odbornik u skupštini, kao i  poverenik opštinskog odbora stranke Slobode i pravde Raško Milutinović.

Milovan Jakovljević je u uvodnom delu rekao da su na prošloj konferenciji predsedniku opštine ivanjica postavljena pitanja, koja još uvek nisu dobila odgovorr, ali i istakao da nevezano za to što Savez za Srbiju bojkotuje izbore, oni nisu lišeni prava da učetvuju u javnom i političkom životu Ivanjice.

Doktor Milorad Dramićanin iskoristio je priliku da apeluje na nadležne da podaci o ekologiji, a posebno aerozagađenju budu javni.IL-KZN-savez-za-srbiju Opozicija ne odustaje - Nova pitanja za lokalnu samoupravu! (VIDEO)

Raško Milutinović, poverenik opštinskog odbora Stranke slobode i pravde, rekao je da se građani Ivanjice susreću sa velikim problemom- nedovoljnim brojem parking mesta, ali pomenuo i čuveni porblem rupa u Ivanjici.

Predstavnici Saveza za Srbiju u Ivanjici iskoristili su i priliku da građanima požele srećne novogodišnje i božićne praznike.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *