Komšije proslavile novi izgled Nušićeve ulice (VIDEO)

Vedra, nasmejana lica komšija krasila su danas Nušićevu ulicu u Ivanjici, koja je nakon prve faze rekonstrukcije zasijala novim sajem.  Meštani su samoinicijativno organizovali malo slavlje a koliko su se obradovali  ’’novoj ulici’’ nabolje govori i vatromet ispaljen nakon završetka radova.

Vrednost investicije je 22 miliona, finansirana je iz budžeta opštine Ivanjica. Po rečima predsednika, Zorana Lazovića, ova ulica je uvertira za sledeći posao a to je rekonstrukcija glavne ulice .

Zamenik predsednika opštine Ivanjica i koordinator festivala Nušićiada, Momčilo Mitrović, najavio je brendiranje ove ulice koja  nosi ime Branislava Nušića u čiju čast se organizuje poznati ivanjički festival.IL-naslovna-Nušić Komšije proslavile novi izgled Nušićeve ulice (VIDEO)

Direktor JKP ’’Ivanjica’’, Vladimir Bojanović,  najavio je kompletnu rekonstrukciju vodovodne mreže u gradu koja će podrazumevati potpunu zamenu azbestnih cevi što je već učinjeno u Nušićevoj ulici.

Pogača, salčići, gibanica, pečenje i sve što je potrebno za pravo srpsko slavlje našlo se na stolu u Nušićevoj ulici. I sve su pripremili meštani.

Nušić koji je nekada ljude po kazni slao u Ivanjicu, sada bi  na nju bio ponosan.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *