Prvi rođendan Salona tehnike – svi ste pozvani

Salon tehnike Senjak slavi prvi rođendan od četvrtka 12. do subomte 14. decembra i tim povodom organizuje neverovatnu akciju za sve svoje kupce. Celokupan asortiman je na popustu od 10% do 20%, bez izuzetka!

Na 500m2 izložbenog prostora pronaći ćete bogatu ponudu od preko 1000 artikala različitih domaćih i stranih brendova i cenovnih kategorija. Slavljenička atmosfera, dobra organizacija, uslužni prodavci i akcijsko sniženje od 10- 20% na sve proizvode čekaju na vas!

Bilo da vam je potreban novi televizor, mobilni telefon, frižider, šporet, veš mašina, ugradna tehnika, ili nešto od malih kućnih aparata i dodatne opreme, sada je pravi trenutak za dobru kupovinu.

Možda i najbolja vest je da pored gotovinskog plaćanja, popusti važe i za odloženo plaćanje do 6 rata karticom Banca Intesa, čekovima, kao i karticom banke Poštanska Štedionica.

Pored najavljene akcije, očekuje vas i niz rođendanskih iznenađenja i popusta u samoj prodavnici, zato pronađite vremena da nas posetite od četvrtka do subote.

Radno vreme Salona je radnim danom 09-19h a subotom od 09-14h. Za više informacija pozovite 032 652 014.

Vaš Spektar!

IL-prvi-rodjendan Prvi rođendan Salona tehnike – svi ste pozvani

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *