Četvrti ”Sajamski ključ” za ivanjičku kompaniju MATIS

U okviru 57. Međunarodnog sajma nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije dodeljena su prestižna priznanja najuspešnijim kompanijama. Sajamskim ključem za kompletnu promociju proizvodnog programa nagrađena je kompanija  ‘’Matis’’  iz Ivanjice.

Ovo je još jedno u nizu priznanja koje je za kvalitet, inovativnost i uspešnost u poslovanju ponela ivanjička kompanija ‘’Matis’’.

Il-Dragan-Lazovic-dobitnik-nagrade-zlatan-kljuc-300x142 Četvrti ''Sajamski ključ'' za ivanjičku kompaniju MATIS

Prvi  Sajamski ključ ‘’Matis’’ je dobio 2015. godine, zatim slede 2017., 2018. i 2019. godina.

Ove godine konkurencija je bila izuzetno jaka a o dobitnicima je odlučivao internacionalni stručni žiri, kojim je predsedavala Francesca De Ponti, a članovi su bili: Branko Nikolić, Marko Sousa Santos, Gorazd Malačić i Tanja Jović.

“Oseti razliku“, slogan je ali i inspiracija, da u svakom od preko 1200 artikala, koje proizvodi Matis Grupa, budu uneti principi kojima se kompanija rukovodi od samih početaka. Kvalitet, dizajn i pristupačnost prepoznati su od strane velikog broja kupaca. Sa vizijom regionalnog lidera u proizvodnji i kvalitetu kompanija MATIS GROUP u Srbiji ima 27 maloprodajnih salona MATIS nameštaja i preko 150 distributera. Izvoz je organizovan putem sopstvenih firmi u zemljama u okruženju gde postoje 5 salona nameštaja i distributere u 14 zemalja Evrope.

 

 

You may also like...

1 Response

  1. Rade kaže:

    Zasluzeno, sve pohvale i cestitke!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *