Povodom “slučaja zaključanih svlačionica” oglasio se predsednik opštine Arilje

Povodom teksta „Skandal u Arilju-Došli da odigraju humanitarnu akciju dočekale ih zaključane prostorije stadiona“ oglasio se prvi čovek opštine Arilje. Saopštenje prenosimo u celosti.

Poštovani,

Povodom Vašeg Zahteva, obaveštavamo Vas da je,

Na osnovu Ugovora 2007. godine između opštine Arilje i fudbalskog kluba „Budućnost“, teren je dat na upravljanje, korišćenje i održavanje fudbalskom klubu „Budućnost“, pa samim tim Opštinska uprava opštine Arilje nije nadležna da se bavi ovim pitanjem. Prava adresa na kojoj možete pronaći sve odgovore je fudbalski klub „Budućnost“, odnosno Skupština i Upravni odbor fudbalskog kluba.

Ja, Miloš Nedeljković, predsednik opštine Arilje, obavio sam razgovor sa predsednikom fudbalskog kluba i predsednikom Skupštine fudbalskog kluba i dobio sam sledeće obrazloženje. To nije teren koji ima podlogu busena nego je to nasejavana trava i nakon svake utakmice se vrši navodnjavanje terena. Samo jednom sedmično, igrači fudbalskog kluba „Budućnost“ izađu na to igralište, upravo iz pomenutih razloga. Takođe, ako bi se održavale manifestacije tog tipa, oni ne bi imali teren za odigravanje utakmica. Samim tim, Predsednik Skupštine fudbalskog kluba i Predsednik fudbalskog kluba su rekli da mogu dati na korišćenje pomoćni teren, u trajanju od dva časa.

Fudbalski klub „Budućnost“ je zainteresovan za sve vidove manifestacija, ali da na vreme budu obavešteni o tome i Uprava kluba će uvek doneti odluku u korist kako fudbalskog kluba, tako i grada.

IL-Arilje Povodom "slučaja zaključanih svlačionica" oglasio se predsednik opštine Arilje

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *