IVANJICA – ”Naše dete” u prvom timu Javora

U fudbalskom klubu Javor Matis već uveliko kuju planove za budućnost. Na stadionu kraj Moravice stasava jedna nova generacija igrača koji će biti budućnost ivanjičkog fudbala. Već sada šest mladih momka je u konkurenciji za prvi tim Javora a danas je još jedan omladinac potpisao četvorogodišnju vernost klubu. Reč je o supertalentovanom Željku Basariću osamnaestogodišnjem omladincu Javora.

-Željko je kapiten omladinskog pogona kluba i prošao je sve selekcije Javora.Igra na poziciji defanzivnog veznog i ima izrazito snažan šut. Radi se o biseru ivanjičkog fudbala pred kojim je sjajna karijera – predstavio je mladog Basarića sportski direktor Javora Marko Božović.

Mladi Basarić zadužio je dres sa brojem 20 koji je do skora nosio legenda kluba Milovan Milović.

IL-Basaric-potpisao-za-Javor-300x142 IVANJICA - ''Naše dete'' u prvom timu Javora

-Želim da se zahvalim ljudima iz Javora koji su mi omogućili da ostvarim svoj san. Maštao sam da ponesem dres prvog tima i evo želja mi se ispunila. Posebno se radujem što ću nositi broj 20 koji je dugo godina nosio moj idol Milović. Na meni je da dobrim radom opravdam poverenje. rekao je u svom prvom nastupu pred medijima Željko Basarić.

Ako se zna da su Krnić, Maričić i Poledica već starosedeoci u prvoj postavi a da na vrata najboljeg sastava ozbiljno kucaju Zvekanov, Jovanović, Filipović i kadet Ognjen Luković onda se sa optimizmom može gledati na budućnost Javora.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *