Ivanjica – Grom odneo dva života i 2500 evra u sekundi

Mirku Ranđiću iz ivanjičkog sela Maskova, u jučerašnjem jakom neveremu, od udara groma stradale su dve krave. Ovaj nemili događaj dogodio se bukvalo u par minuta, ali to je bilo dovoljno da Mirko pretrpi ogromu materijalnu štetu.

-To su bile dve mlade krave, vredele su bar 2 500 evra, jedva sam ih kupio. Majka i ja smo baš bili vezani za njih, teško nam je i u emotivnom i u finansijskom smilu. Ne verujemo da nam se to dogodilo.-priča Mirko.grom-naslovna Ivanjica - Grom odneo dva života i 2500 evra u sekundi

Sve se dogodilo u subotu popodne. Mirko je nahranio krave i ostavio ih u ograđenom prostoru. Potom je pošao da obiđe staru majku i odnese joj ručak. Odjednom  se na Maskovu sručio grad, a ove nesrećne životinje potražile su zaklon pod orahom.

-Samo sam čuo prasak. Odmah sam potrčao prema njima, ali udar je bio toliko jak da ništa nisam mogao da učinim. One su imale bar po sedam tovara, kada sam ih video kako leže naduvene, znao sam da nema spasa. Ostao sam bez posla nakon 30 godina rada u fabrici. Vratio se na selo da se staroj majci nađem pri ruci. Jedva smo  našli novac da kupimo ove krave, šta cemo sada ne znam.- priča ovaj nesrećni čovek.

Opet Ranđići se teše činjenicom da niko od njih nije bio sa krava u trenutku kada  se desio udar groma.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *