“Bor promet” pobednik turnira u malom fudbalu

Pobednici IX Memorijalnog turnira u malom fudbalu „Ognjen Bešević Brena’’, u seniorskoj konkurenciji su iz ekipe „Bor promet’’, dok  su drugu poziciju osvojili fudbaleri „Filipović prevoz’’, najbolji igrač je Nikola Remović, a titulu najboljeg golmana poneo je Draško Gromović.

U konkurenciji pionira na pobedničko postolje popela se ekipa „Drugari’’, a kod petlića „Banditi’’. Najbolji igrač je Petar Đoković.

besevic2 "Bor promet" pobednik turnira u malom fudbalu

Odigrana je i fudbalska utakmica devojčica, gde je „Dream team’’ pobedio „Paklenu četvorku’’ rezultatom 4-2.

Na turniru je učestvovalo sedam ekipa vetarana, a u revijalnoj utakmici „Gorobilje’’ je savladalo ekipu „Brenini prijatelji’’ rezultatom 3-2.

„Ovaj turnir prerastao je u tradiciju o čemu svedoče i mnogobrojni učesnici.  Drago mi je da su zajedno sa pokroviteljima prepoznali značaj ove sportske manifestacije i nadam se da će naredne godine biti još više ekipa jer je reč o jubilarnom, desetom turniru u čast Ognjenu Beševiću-Breni’’- rekao je organizator turnira Miloš Bešević.

U sklopu turnira organizovana je nagradna igra, a pečeno prase osvojio je Ljubodrag Mizdraković.

slika-besevic-1 "Bor promet" pobednik turnira u malom fudbalu

Sponzori ovog događaja su: Opština Ivanjica, Mesna zajednica Bukovica, Sportski savez, restoran ‘’Kod Vasa’’, Baltiks , Tehnohem miks, Putevi, Iva Invest, 3. Mart, Konstantin tex, Karapandžić.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *